изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 21:37 EEST
РЕКЛАМИРАТ НАШЕ СИРЕНЕ И КАШКАВАЛ В ГЕРМАНИЯ И ИСПАНИЯ    
НовиниПостоянната консултативна комисия за избор на промоционални програми към МЗХ одобри промоционална програма "Информационен проект за промотиране на млечни продукти (бяло саламурено сирене, кашкавал) на вътрешния пазар (Германия, Испания)". 

Програмата е предложена от Националната асоциация на млекопреработвателите, съобщиха от пресцентъра на министерството. Тя ще се реализира в Германия и Испания и ще рекламира български млечни продукти - бяло саламурено сирене и кашкавал, в рамките на тригодишен период. Нашите продукти ще се рекламират чрез телевизионни клипове, статии в печатни издания и презентации в специализирани панаири и изложби. Бюджетът на програмата е в размер на 3 500 000 евро. Промоционалната програма е изпратена за одобрение от Европейската комисия. В случай, че бъде одобрена, ЕС ще съфинансира програмата до 50% от общата й стойност.
Първата програма, която бе одобрена от ЕК, е "Европейско сирене, моля". Тя рекламира български и кипърски сирена и кашкавали в Украйна и Русия.
 


Сходни връзки

РЕКЛАМИРАТ НАШЕ СИРЕНЕ И КАШКАВАЛ В ГЕРМАНИЯ И ИСПАНИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди