изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 23:53 EEST
Камион смаза лека кола на околовръстния край Шумен    
Ред и сигурностТежка катастрофа стана в 13,00 ч.на околовръстния път край Шумен, в участъка между разклона за квартал "Тракия" и изхода за село Васил Друмев, съобщиха от ОД на МВР - Шумен.

По първоначални данни са се ударили лек автомобил и товарен автомобил като в лекия автомобил има затиснати хора. На място са изпратени екипи на полицията, гражданска защита и спешна помощ, съобщава Shum.bg.

По-рано днес две БМВ-та се блъснаха на бул. “Симеон Велики”, до бензиностанция в Шумен. Инцидентът станал около 11.10 ч..

27-годишният Р.М. от разградското село Лъвино, който управлявал возилото си в средната лента на булеварда, завил към бензиностанцията, като не е пропуснал движещия се направо лек автомобил, шофиран от 26-годишен шуменец.

При удара БМВ-то с шуменска регистрация излязло извън пътното платно и се ударило в бетонна стена.

Шуменецът бил откаран в болницата и след прегледа е освободен за домашно лечение, информираха от полицията. На другия шофьор е съставен акт по Закона за движение по пътищата, допълниха от там. Двамата водачи не са употребили алкохол, показал дрегерът на катаджиитe. /БЛИЦ
 


Сходни връзки

Камион смаза лека кола на околовръстния край Шумен | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 2.48 секунди