изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-11 @ 08:02 EEST
Убита българка намерена в канал в Падуа    
Новини Полицията на италианския град Падуа издирва убиеца на българската гражданка Албена Бирди, съобщава онлайн изданието Padova24ore.it. На уебсайта е качена снимка на 35-годишната жена, чието тяло е било намерено в напреднал стадий на разложение в отводнителен канал в Падуа сутринта на 20 октомври.

От аутопсията на трупа става ясно, че българката е починала вследствие на нанесени удари в основата на лявата страна на черепа. Има съмнения, че убиецът може би я е хвърли в отводнителния канал още докато тя е била жива, пише още иданието.

Екипът, разследващ престъплението, се опитва да намери престъпника, като проверява придвижванията на жертвата в последните часове от живота й.

Засега е установено, че Албена е била отседнала в хотел в града. В стаята, която тя напуснала на 10 септември без да се върне повече, са намерени малко лични вещи.

Сред тях е четка за зъби, от която е използван ДНК-материал за установяване самоличността на жертвата.

В стаята имало и снимка на момче на няколко месеца. Предполага се, че това е детето на жертвата, което тя оставила в родината си.

Според полицията Албена е била убита в дните след 10 септември, след което тялото й е престояло цял месец във водите на отводнителния канал.

С помощта на Интерпол полицията се опитва да установи контакт със семейството на българката относно репатрирането на трупа. /БЛИЦ

Ако знаете нещо повече за убитата, можете да ни пишете на адрес ndt@abv.bg

 


Сходни връзки

Убита българка намерена в канал в Падуа | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди