изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 23:24 EEST
Доган отказа да говори, дори пред своите    
Политика
Лидерът на ДПС Ахмед Доган пристигна в Кърджали, за да се включи в областната отчетно-изборна конференция на местната структура, но категорично отказа да говори пред журналистите, предаде БГНЕС.


Видимо подразнен от упорството на медиите, Доган отсече: „Не съм дошъл да произвеждам интриги и скандали! Всичко, което исках да кажа, го каза пред залата Лютви Местан”.
Доган уточни още, че със сигурност няма да говори и пред 444-имата делегати, изказванията на които той проследи с повишено внимание.
По време на обедната пауза кметът на Кърджали Хасан Азис и областният председател на ДПС Бахри Юмер старателно укриха лидера си в кабинет в кметската администрация. 
ДПС е в критична изолация, която е изкуствено създадена, но от която трябва да излезе с имиджа на конструктивна и непримирима опозиция. Този извод пък направи пред областната отчетно-изборна конференция на движението в Кърджали зам.-председателят Лютви Местан.
„Когато една партия излиза от два пълни управленски мандата и, вместо да губи политическото доверие, го качва, при това със стойности, които са абсолютно непознати не само в политическата история на България, но и на Европа – това би следвало да означава, че тази партия е управлявала добре. Само че точно в тази ситуация ние, вместо да останем на власт, излизаме в опозиция и се намираме, нека си го кажем, в една политическа изолация”, призна Местан. dir.bg
 


Сходни връзки

Доган отказа да говори, дори пред своите | 3 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Доган отказа да говори, дори пред своите
Автор: Anonymous да 2009-11-08 @ 19:28 EET
Проблема на ДПС е изолацията. Никой не иска да контактува с безкрупулния, арогантен и брутален Доган, който си гледа главно икономическия интерес. И не се спира пред нищо за да го реализира........
Доган отказа да говори, дори пред своите
Автор: Anonymous да 2009-11-08 @ 21:02 EET

Ами, изолация... Чака кучето, дебне... Трета парламентарна сила е това, ей! Не е шега работа.

Той тъй е научен - мине немине и като се разклати правителството - оп, и го подпира отзад. Засега само "Атака" му мъти работа с подкрепата за ГЕРБ.

Доган отказа да говори, дори пред своите
Автор: Anonymous да 2009-11-09 @ 16:26 EET
Значи ти мислиш, че другите/освен Атака/са склонни да се кооперират със Сопола?..............Мисля, че грешиш!!!

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди