изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 18:09 EEST
24-ГОДИШЕН ЗАГИНА ПРИ КАТАСТРОФА БЛИЗО ДО БАЛЧИК    
Ред и сигурностПрез изминалото денонощие на  територията на Областна дирекция на МВР - гр. Добрич са извършени пет криминални престъпления.

 

· На 10.11.2009 г. на свое редовно заседание Районен съд – Ген.Тошево разгледа акт по УБДХ за проява на дребно хулиганство от Ю.Я. 38 г. от с.Люляково, общ.Ген.Тошево, като му наложи административно наказание “Задържане в поделенията на МВР” за срок от четири денонощия. На 09.11.2009 г. около 18,30 часа, Ю.Я. е извършил непристойна проява, изразяваща се в употреба на ругатни, неприлични изрази и оскърбително отношение към гражданите.

· На 10 ноември 2009 г. в 12,35 часа, неизвестен извършител, е въвел в заблуда продавач-консултанта в магазин за хранителни стоки, намиращ се  по ул.”Кирил и Методий” в гр.Добрич и е извършил кражба от обекта на 202 лева. По случая работят служители на Първо РУ на МВР Добрич. Образувано е досъдебно производство.

· Тази нощ, в 00,10 часа, от полицейски автопатрул е извършена проверка на лек автомобил “Форд Ескорт”, добричка регистрация, паркиран на ул.”Иван Вазов” в гр.Балчик. Във водача на автомобила - П.П. /20/ от гр.Балчик е открито найлоново пакетче със суха тревна маса, с приблизително тегло около 1 грам. При извършения наркотест, веществото реагира на марихуана. П.П. е задържан със заповед за 24 часа. Срещу него е образувано досъдебно производство по чл.354А от НК.

· На 10 ноември 2009 г. около 17,30 часа от служители на РУ на МВР Албена е спрян лек автомобил “Сеат Кордоба”, варненска регистрация. При последвалата проверка в един от пътниците – П.Д.28 г. е открито найлоново пакетче с кафяво прахообразно вещество, с приблизително тегло 2 грама, реагиращо на полевия тест на хероин. Лицето е задържано за срок от 24 часа. Срещу него е образувано досъдебно производство по чл.354А от НК.

През денонощието на територията на областта са регистрирани три пътно-транспортни произшествия, с един ранен и един загинал гражданин.

Тази нощ, в 01,00 часа по пътя гр.Балчик – посока Добрич,  на около 2 км. от град Балчик, лек автомобил “Опел Астра”, добричка регистрация, управляван от Е.Ж. /24/, поради движение с несъобразена скорост, губи контрол над автомобила и се блъска в дърво в ляво по посока на движението. В резултат на пътния инцидент, водача загива на място, а по автомобила са нанесени значителни материални щети. По случая е образувано досъдебно производство.

На 10 ноември т.г. около 17,35 часа, по пътя гр.Добрич – посока гр.Варна, преди разклона за с.Стефаново, водач на лек автомобил “Рено Клио” – 57-годишния И.И., блъска движещият се пред него в същата посока велосипедист Х.Р. /34/ от с.Любен Каравелово, обл.Варна. От настъпилото пътно-транспортно произшествие, велосипедиста е настанен в добричката болница, с опасност за живота. Местопроизшествието е посетено от дежурните екипи на Второ РУ на МВР, като  е образувано  досъдебно производство.

Бързо полицейско производство е образувано срещу неправоспособния водач на МПС - Г.С. 42 годишен от с.Овчарово. На 11 ноември в 01,45 часа в гр.Генерал Тошево е управлявал “Фолксваген Голф” след употреба на алкохол 2,19 промила. Задържан е за срок от 24 часа в полицейското управление в гр.Генерал Тошево.

Един пожар с нанесени щети е възникнал през денонощието в гр.Добрич.

На 10 ноември в 18,28 часа е възникнал пожар в частен дом по ул.Река Струма, собственост на Д.К. Причината за пожара е неправилно ползване на нагревателни уреди, оставен съд върху включен газов котлон. Огънят е унищожил аспиратор и стъклопакет 1 кв.м.

 

11 ноември 2009 г.                              ОД НА МВР ДОБРИЧ

гр.Добрич

ТРИ ЖЕРТВИ НА ПЪТЯ ЗА ЕДНО ДЕНОНОЩИЕ: ШОФЬОРЪТ, УБИЛ ДВАМА - ПИЯН И БЕЗ КНИЖКА

ДОБРИЧЛИЯ ЗАГИНА ПО ПЪТЯ МЕЖДУ ПЛЕВЕН И РУСЕ

ПОЧИНА И 17-ГОДИШНИЯТ, РАНЕН ПРИ ЗВЕРСКАТА КАТАСТРОФА

29-ГОДИШЕН ПОЧИНА НА МЯСТО ПРИ УДАР В ДЪРВО

ДВЕ ДЕЦА ЗАГИНАХА ПРИ ЗВЕРСКА КАТАСТРОФА

"ФОЛКСВАГЕН" УБИ ВЕЛОСИПЕДИСТ

30-ГОДИШЕН ЗАГИНА СЛЕД УДАР НА КОЛА В ДЪРВО

ВЕЛОСИПЕДИСТ ЗАГИНА, БЛЪСНАТ ОТ КОЛА

 


Сходни връзки

24-ГОДИШЕН ЗАГИНА ПРИ КАТАСТРОФА БЛИЗО ДО БАЛЧИК | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.45 секунди