изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 21:38 EEST
ОБМЯНА НА ОПИТ В СЪСЕДНА ТУРЦИЯ    
ОбществоЕкип от добричлии - представители на ЦДГ 20 "Радост" и СОУ "Димитър Талев", наскоро бяха на работна среща в град Одрин, Турция. Тя бе реализирана по проекта "И всички ние заживяхме щастливо", който е по програма "Коменски" - "Учене през целия живот". Участват добричките детска градина и училище, както и образователни институции от Шотландия, Франция, Уелс и Турция.

Срещата е била изключително ползотворна, разказаха за НДТ Валентина Господинова - директор на ЦДГ "Радост" и координатор на проекта, и Татяна Василева от СОУ "Димитър Талев". Групата, включваща представители на всички партньорски организации, посетила частното училище "Бейкент" в Одрин. Участниците се запознали помежду си чрез оригинални презентации, включително оформяне на кътове, представящи съответната държава, град и институция. Партньорите разгледали предстоящите задачи по проекта, а така също обсъдили уебсайта, който предстои да бъде създаден. Предвидено е и провеждането на анкети, които да дадат оценка за хода на проекта. Участниците посетили и детската градина към училище "Бейкент", която е партньор. Успоредно с това, групата разгледала и държавна детска градина и се запознала с политиката на турската държава по отношение отглеждането, възпитанието и обучението на децата от предучилищна възраст.
 


Сходни връзки

ОБМЯНА НА ОПИТ В СЪСЕДНА ТУРЦИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди