изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 10:59 EEST
ИВАН ПЕТКОВ ПРОПУСКА МАЧА С ДОБРУДЖА 1919    
СпортГолмайсторът на Калиакра Иван Петков ще пропусне мача с Добруджа 1919 от 13-ия кръг на Източната "Б" футболна група.





Талантливият нападател няма да играе в областното дерби, което е в събота на стадион "Дружба", тъй като е лишен от състезателни прави за една среща заради натрупани наказателни картони. В неделя той получи петия си жълт картон в домакинския мач на Калиакра с Черноморец (Балчик), спечелен от българското "Каляри" с 4:1. Предстоящия двубой със сигурност ще пропусне и халфът Делчо Стоилов, който е контузен. С по-леки травми са още нападателите Иван Караджов и Четин Садула, но се очаква, че двамата ще бъдат възстановени за двубоя с Добруджа 1919. От изпълнителния директор на каварненския клуб Венцислав Василев научихме, че подготовката на отбора протича по план. До края на седмицата избраниците на старши треньора Филип Филипов ще имат по едно занимание дневно. "Ще играем задължително за победа в Добрич. Ще се опитаме да се възползваме от моментното състояние на добричкия тим и да вземем максимума от срещата. Състезателите ни ще играят за нормални премии", каза още Венцислав Василев.

За още спортни новини посетете http://centersport.org/
 


Сходни връзки

ИВАН ПЕТКОВ ПРОПУСКА МАЧА С ДОБРУДЖА 1919 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди