изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 00:26 EEST
166 НОВИНИ    
Ред и сигурностАДМИНИСТРАТИВНО наказание “Задържане в поделенията на МВР” за срок от четири денонощия наложи на 10 ноември на свое редовно заседание Районният съд в Генерал Тошево на Ю. Я /38/ от село Люляково, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Добрич.


Предния ден Ю. Я. извършил непристойна проява, изразяваща се в употреба на ругатни, неприлични изрази и оскърбително отношение към гражданите. Наказанието е по Указа за борба с дребното хулиганство.
БЪРЗО полицейско производство е образувано срещу неправоспособния водач Г. С. /42/ от село Овчарово. На 11 ноември в 1.45 часа в Генерал Тошево той управлявал “Фолксваген Голф” след употреба на алкохол 2,19 промила. Задържан е за срок от 24 часа в полицейското управление в Генерал Тошево.
ПОЖАР в частен дом по ул. "Струма" в Добрич е възникнал в 18.28 часа на 10 ноември. Причината за запалването е неправилно ползване на нагревателни уреди, оставен съд върху включен газов котлон. Огънят унищожил аспиратор и 1 кв. м стъклопакет. НДТ
 


Сходни връзки

166 НОВИНИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди