изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 00:09 EEST
Бойко Борисов: Извинявам се, че арестувах Йосич    
Новини След като червеният депутат Антон Кутев поиска премиерът Бойко Борисов да се извини за наркобоса Сретан Йосич, тази сутрин той го направи пред бТВ. Преди парламентарните избори изненадващо Йосич обяви по време на процеса срещу него в Сърбия, че в България е действал под покровителството на Бойко Борисов, който по онова време беше главен секретар на МВР. Борисов пък беше човекът, който ръководи операцията по арестуването и екстрадирането на престъпния бос в Холандия, след като от чуждите служби дойде информация, че той живее в София.

Извинявам се, че арестувах едно лице, търсено от различни служби, тогава нашите партньори ни помолиха и ние го направихме перфектно, а обвиненията срещу него са пряко свързани с хърватската банда, която се оказа изключително кървава. Необяснимо е защо аз трябва да се извинявам за този арест, трябваше да го направя, ако престъпникът беше избягал и не беше задържан, възмути се Борисов тази сутрин.

Той припомни, че точно преди изборите това лято, в парламента беше сформира анкетна комисия, която да разследва твърденията на Йосич, но тя не излезе с решение, а просто се закри. Целта беше да се разлаят кучетата, но аз бях принуден публично да обясня клеветата, коментира премиерът.

Борисов добави, че преди две години дойде сигнал от чуждите служби, че се готви атентат срещу него заради задържането на Сретан Йосич и оттогава ходи с охрана.

Сергей Станишев с цялото си нахалство пита защо не съм се явил на разпит по делото срещу престъпния бос като гражданин, след като вече съм премиер, а коя държава ще си прати така министър –председателя, коментира още Борисов. 

Премиерът обаче отказа да коментира статия в столичен вестник, в която се твърди, че БСП е платило 2 млн. евро на Сретан Йосич, за да организира убийството му.

http://blitz.bg
 


Сходни връзки

Бойко Борисов: Извинявам се, че арестувах Йосич | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.29 секунди