изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 06:18 EEST
Студентки катастрофираха с джип, в "Пирогов" са    
Новини
Три студентки - туркини, катастрофираха с джип на бул. „Г.М. Димитров" и са приети в УМБАЛСМ „Пирогов". Катастрофата е станала в петък вечер около 23:00 часа. Н.Х. на 25 г. е със счупена раменна кост, С.Х. на 20 г. и Б.К. на 22 г. са с контузии по главата и тялото. И трите след прегледи и медицинска помощ са освободени за домашно лечение, съобщиха от болницата.


Джипът е ударил друг автомобил, чиито водач Й.Й. на 35 г. е с контузия на гръдния кош и счупен нос. Предстои му операция.

Освен това в Клиниката по неврохирургия на УМБАЛСМ „Пирогов" е приет Д.И. от село Гормазово. Той е бил пребит жестоко при грабеж. Възрастният мъж е бил нападнат в дома си. Той е със сътресение на мозъка, рани по лицето и главата, контузии на гръдния кош и краката.

От Пирогов съобщават и за друг инцидент - след бой на бул. „Сливница" и „Христо Ботев" са приети Д.Н. на 25 г., който пробол, вероятно с нож Й.К. на 32 г. Д.Н. е приет на лечение с мозъчно сътресение, рани по главата и хематом на тила. Й.К. е с прободна рана, без проникване на гръдния кош вдясно. След медицинска помощ е освободен за домашно лечение. /БЛИЦ
 


Сходни връзки

Студентки катастрофираха с джип, в "Пирогов" са | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди