изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 06:38 EEST
ТРАГЕДИЯ В ДОБРИЧ: 19-ГОДИШНО МОМИЧЕ УБИ ПРИЯТЕЛЯ СИ ПРИ КАТАСТРОФА    
Ред и сигурност 21-годишен мъж от Добрич загина при катастрофа, причинена от приятелката му. От областната дирекция на МВР съобщиха, че тежкият пътен инцидент възникнал след полунощ  на 14 ноември по пътя Балчик - Добрич, на около 1 километър от разклона за село Полковник Свещарово. Сигнал за пътно-транспортното произшествие е получен във Второ РПУ на МВР в 1.15 часа. При него лек автомобил "БМВ" с добричка регистрация, управляван от 19-годишната Л. С., напуснал платното за движение и се блъснал странично в крайпътно дърво.

 Колата се движела с несъобразена скорост. От удара пътуващият на седалката до Л. С. Ивайло Колев Тодоров загинал на място. Водачката е настанена в Многопрофилната болница за активно лечение в Добрич, без опасност за живота. Запознати разказаха, че след удара колата се запалила и се е наложила намесата на огнеборци, които я изгасили.

Л. С. работела в заведение в Добрич, научи НДТ. След работа тя и приятелят й решили да се разходят до Балчик. Когато стигнали до Соколово обаче, преценили, че е доста късно и решили да се върнат в Добрич. Според запознати, двамата младежи имали намерение скоро да се женят. Осведомени твърдят, че Л. С. взела наскоро шофьорска книжа.

По случая се работи в условията на досъдебно производство по описа на Второ РУ на МВР. НДТ   

ТЕЖКА КАТАСТРОФА: 19-ГОДИШНА ОТ ДОБРИЧ УБИ С БМВ ПЪТУВАЩИЯ В КОЛАТА 21 ГОДИШЕН МЛАДЕЖ

 


Сходни връзки

ТРАГЕДИЯ В ДОБРИЧ: 19-ГОДИШНО МОМИЧЕ УБИ ПРИЯТЕЛЯ СИ ПРИ КАТАСТРОФА | 2 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
ТРАГЕДИЯ В ДОБРИЧ: 19-ГОДИШНО МОМИЧЕ УБИ ПРИЯТЕЛЯ СИ ПРИ КАТАСТРОФА
Автор: Anonymous да 2009-11-16 @ 08:15 EET
Журналисти,не пишете глупости! Колата изобщо не е горяла. Съпругът ми е мед.лице и беше дежурен в ноща на катастрофата. Картината е била ужасяваща!Моите съболезнования към родителите на момчето!
ТРАГЕДИЯ В ДОБРИЧ: 19-ГОДИШНО МОМИЧЕ УБИ ПРИЯТЕЛЯ СИ ПРИ КАТАСТРОФА
Автор: Anonymous да 2009-11-16 @ 09:16 EET

Съболезнования и от мен!

А инак, между  "запалила се" и "горяла" има съществена разлика. ;-д

Аз обаче не мога да разбера друго. Как така един човек ще работи, след което през нощта, на двулентов двупосочен път без странична маркировка ще кара с несъобразена скорост. При това жена. Жените по принцеп ги наричат  "лоши шофьори", понеже са твърде предпазливи, а тук изведнъж "несъобразена скорост"... Явно агресията и там се отразява. Язък!


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди