изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 09:06 EEST
ДАМСКИ КЛУБ "МАЙЧИНА ГРИЖА" ВИ КАНИ НА БЛАГОТВОРИТЕЛЕН БАЛ!    
ОбществоТрадиционната инициатива, посветена на талантливите деца на Добрич, и тази година ще се проведе в навечерието на Деня на християнското семейство! На 20-и ноември /петък/ ресторант "България" ще събере всички, които имат желание да обединят усилия и направят своето малко, чисто човешко Добро в Голямата нощ на Доброто на Добрич!

 

И както на всеки бал, организиран от дамски клуб "Майчина грижа", ще има много музика, много танци, много настроение, много красиви емоции. Специален поздрав за всички присъстващи ще бъдат вечните песни на ВАЛЯ БАЛКАНСКА И ТОНИ ДИМИТРОВА. А водеща на обединената добра емоция ще бъде РАДОСТ ДРАГАНОВА!

Всеки, който желае да закупи покана за Благотворителния бал на стойност 50 лв., може да го направи чрез дамите от клуба или в редакцията на вестник "Нова добруджанска трибуна". За информация тел. 058/ 600 008.

 

************

По традиция вече 13 години дамите от клуб “Майчина грижа” в Добрич  организират благотворителен бал в Деня на християнското семейство – 21 ноември. Набраните средства от куверти, търг и томбола, както и индивидуални дарения, са предназначени за подпомагане на талантливи деца сираци и полусираци. През годините са събрани и разпределени над 250 000 лева, с които са подпомогнати над 150 ученици и студенти. Само за учебната 2008/2009 г. стипендиантите на клуба са били 23-ма. За подпомагането им през цялата учебна година, както и за еднократни помощи за участие в различни изяви, “Майчина грижа” е предоставил 22 850 лева, събрани на бала през 2008 г. 

 


Сходни връзки

ДАМСКИ КЛУБ "МАЙЧИНА ГРИЖА" ВИ КАНИ НА БЛАГОТВОРИТЕЛЕН БАЛ! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди