изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-08 @ 05:13 EEST
24 двойки печелят екскурзии с „Шпеки LEKI Холидейс”    
ЛюбопитноВсяка седмица до 13 декември четири двойки печелят самолетни уикенд екскурзии до Париж, Лондон, Рим и Берлин. Подаръкът е от популярния шпек LEKI. Ако в петъчен или съботен ден посетите „Билла”, „Фантастико”, „Пикадили” или „Кауфланд” и срещнете стюардеса на дебютанта в турстическия бранш „Шпеки LEKI Холидейс”, не отказвайте подадената листовка във формата на самолетен билет.

В нея ще откриете уникален код. Изпратете го с SMS на номер 1750 и можете да сте сред щастливците, които ще прекарат с любимия си човек незабравим уикенд в една от четирите европейски столици.
  
  Почитателите на шпек LEKI имат възможността да увеличат шансовете си за подаръци с изпращането на три кода от промоционалните бандероли на шпекови колбаси LEKI. С регистрирането на тези три уникални кода от опаковките на номер 1750, те си осигуряват участие освен в томболата за седмичните награди - уикенд екскурзии, и в томболата след края на промоцията за 100 пътнически куфара „Самсонайт”.
  
  Ако маршрутът на стюардесите не съвпада с вашия, също имате възможност да участвате в играта. В повечето магазини в страната се предлагат шпекови колбаси LEKI в промоционални опаковки. Закупуването на един брой от тях и изпращането на уникалния код скрит под “скреч зоната” от опаковката му ви дава шанс да спечелите уикенд екскурзия, а регистрацията на общо три кода може да ви направи собственик на луксозен куфар „Самсонайт”.
  
  За периода на промоцията (02.11-13.12.2009 г.), всички шпекови колбаси LEKI – шпек „Класик”, шпек “Бургас” и шпек “Сервилат”, ще бъдат с промоционални бандероли.
  
  „Мащабната промоция „Стягайте багажа за LEKI пътешествия” е специално за всички почитатели и лоялни клиенти на шпек LEKI”, посочи старши бранд мениджърът на марката Христо Вълков.

erogance.eu/

Милва Караджова

 


Сходни връзки

24 двойки печелят екскурзии с „Шпеки LEKI Холидейс” | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.73 секунди