изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-09 @ 05:34 EEST
ДОБРОТИЦА СЕ ЗАВЪРНА С ПЪЛЕН КОМПЛЕКТ С ОТЛИЧИЯ    
Спорт

Димитър Грозев оглавява ранглистата за Купата на Добрич



Пълен комплект с отличия спечелиха добричките състезатели по спортно ориентиране, съобщиха от клуб Добротица. Спортната проява се състоя край село Руец до Търговище. Състезанието се казваше "Ветеран" и в него участваха 123 души от 16 клуба на България на възраст от 12 до 55 години. Групата на добруджанци бе от 8 състезатели.

Много добре се представиха двете сестри Антония и Яна Маджарови. В група Ж 12 Антония се класира на трето място, а в група Ж 14 Яна остана на 4-а позиция. За третото си място Антония беше наградена с плакет.

При ветераните Красимир Ненов М 55 зае трето място. Калинка Ненова в група Ж 50 се класира на втора позиция, а Димка Пройнова в група Ж 55 финишира първа. Тримата състезатели бяха наградени с медали.

На 13 декември ще се състои състезание по ориентиране „Дядо Коледа”. Това е последният 8-ми кръг от добричката купа по ориентиране за 2009 г.  Във временното класиране на 10-те най-добри млади състезатели по ориентиране на Добрич начело е Димитър Грозев с 954,5 т., следван от Александра Стоянова със 720, 5 т. и Яна Маджарова с 666 т.

Класиралите се до трето място в група получават на тържество в края на годината грамота, материална награда и включване в представителния отбор на клуба за следващата година. Носителят на Купата на Добрич за годината е състезателят, събрал най-много точки. Той се номинира за класиране сред 10-те най-добри спортисти на Добрич. Първите десет състезатели с най-много точки от всички групи М/Ж 12-21 ще получават финансово подпомагане през следващата календарна година. НДТ

 


Сходни връзки

ДОБРОТИЦА СЕ ЗАВЪРНА С ПЪЛЕН КОМПЛЕКТ С ОТЛИЧИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди