изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-09 @ 04:18 EEST
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ    
Ред и сигурностПрез изминалото денонощие на  територията на Областна дирекция на МВР - гр. Добрич e извършено едно криминално престъпление.

 

· На 17 срещу 18 ноември т.г. неизвестен извършител е проникнал в стопанска постройка в с.Царевец, общ.Добричка и е извършил кражба на 5 броя овце. Сигнал за извършеното престъпление е подадено вчера, около 08,50 часа. Местопроизшествието е посетено от дежурната-следствено оперативна група на Второ РУ на МВР. Работи се в условията на досъдебно производство.

През денонощието на територията на областта са регистрирани две пътно-транспортни произшествия, с един пострадал гражданин.

· На 18 ноември т.г. около 14,35 часа в центъра на с.Дропла, община Балчик лек автомобил “Форд Мондео”, управляван от И.И. 35-годишен от гр.Каварна отнема предимството на товарен автомобил “МАН”, с водач С.Б- 33 г. от гр.Балчик, в резултат на което е настъпило пътно-транспортно произшествие. От удара е пострадал И.И., като е настанен в хирургично отделение в добричката болница, със счупени две ребра и наранен бял дроб, без опасност за живота. По двата автомобила са нанесени значителни материални щети. Образувано е досъдебно производство.

На територията на област Добрич е възникнал един пожар с материални загуби.

Снощи, около 20,11 часа е възникнал пожар в смесен магазин в каварненското село Българево. От пристигналият  противопожарен екип е констатирано, че инцидента е причинен при проявена небрежност при боравене с открит огън. Унищожена е покривна конструкция - 2 кв.метра и 6 кв.м. изолация .

 

 

19 ноември 2009 г.                              ОД НА МВР ДОБРИЧ

гр.Добрич

 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди