изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-08 @ 07:07 EEST
Тони Стораро разкри единствено пред "ШОУ": Спал съм с Азис!    
Интервюта
Навремето нямах пари дори за ядене, признава фолкзвездата.


Тони Стораро е безспорно един от най-оборотните и хитови фолкизпълнители. Човекът-глас, както го наричат много преди Краси Аврамов, има купища награди зад гърба си, но най-голямата, както неведнъж е споменавал, е семейството му.

В последните години името на Тони бе забърквано в доста любовни афери. Приписваха му връзки със съпругата на Христо Ковачки - Деси, с Теодора, със Славена, с Цветелина Янева, както и с редица манекенки, снимали се в негови клипове. Истината обаче е, че съпругата му Валя си остава единствената жена в неговия живот. На 13-14-годишна възраст двамата се запознават, а малко след това разбират, че са втори братовчеди?! Въпреки това никой от роднините не се възпротивява на връзката им. Изпълнителят на актуалния хит „Уникат” има двама сина.

........................
- Тони, неотдавна се заговори, че имаш здравословни проблеми с гърба - дискова херния. По-добре ли си вече?
- Благодаря на Бог, чувствам се по-добре.

- Твоят професионален път е бил доста труден. Вярно ли е, че в началото си работил за 10 лева на вечер, от които 6 си давал за такси после?
- Вярно е. Такова беше положението тогава. Тъкмо бях пристигнал в София от Шумен. Нямаше пари нито за наем, нито за храна... Но не се оплаквам от тези времена, защото те ме научиха как да се справям с трудните моменти. Човек трябва да бъде оптимист. Доказано е, че си заслужава.

- Преди 3-4 месеца изплака, че ти е писнало да ти приписват любовници. Като че ли оттогава насам спекулациите наистина спряха. Как вървят нещата в личен план?
- /смее се/ Да, май наистина понамаляха тези статии. И по-добре. В личен план всичко върви добре. Семейството ми е добре и аз мога да работя спокойно.

- Чувал ли си се скоро с бившата ти колежка Деси, особено след като гръмнаха скандалите около мъжа й? Какво ти е мнението за разкритията около Христо Ковачки?
- С Деси се чуваме, но не толкова често. Не сме говорили по този въпрос. Не знам дали т.нар. разкрития около Христо Ковачки са истина или не, и със сигурност не е моя работа да ги обсъждам.

- Чувал съм за една интересна история между теб и Азис по време на ваше участие във Видин. Вярно ли е, че сте "спали заедно", така да се каже?
- Това беше преди доста време. В началото и на неговата, и на моята кариера. Бяхме на участие с Васко и просто така се случи, че в хотела бяха запазили една стая за двамата (смее се). На сутринта всички в сградата ни гледаха по доста странен начин. Кой знае какво са си мислили...

- Преди година подхвърли на Слави, когато гостува в шоуто му, да запишете обща песен. Някои сайтове дори писаха, че песента скоро ще е факт. Има ли наистина някакво развитие?
- Не сме записали обща песен засега. Но нищо не се знае.

- Защо родните фолкизпълнители не се включваха досега в българската "Евровизия"? Ти би ли участвал?
- Може би защото досега поп-фолкът стоеше малко встрани, според общото мнение, от музиката в България. Но вече за всички е ясно, че не е така. Той не само не е встрани, но е в центъра на музикалния живот. Не зная дали „Евровизия” е моята сцена за изява, но защо не?!

- В тази връзка какво мислиш за последния победител, който незнайно защо се наричаше също "Човека-глас"? Познавате ли се лично?
- Лично не сме се запознавали. Познавам го като име. Много пъти съм казвал и пак го казвам – аз нямам нищо против него. А това название „Човека-глас” го измислят хората и медиите и те решават кого да наричат с него.

- Какво да очакват хората от теб в близко бъдеще?
- Новото около мен е, че съвсем скоро започнах на всички участия да се изявявам с оркестър. Мисля, че е крайно време тази практика да навлезе и в България. Аз съм много доволен, че успяхме да започнем този начин на изява. Виждам, че хората много се забавляват, харесва им живата музика, а и за мен емоцията на сцената е още по-голяма. Разбира се, работя и върху нови песни, които скоро ще бъдат представени.

Интервю на Георги Стоянов
http://blitz.bg/
 


Сходни връзки

Тони Стораро разкри единствено пред "ШОУ": Спал съм с Азис! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди