изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 08:17 EEST
Планова проверка на работата на Добричкия окръжен съд    
Ред и сигурностПроверка на всички насрочени и разгледани дела в периода 01.01.2009 г. – 01.11.2009 г. започна в Добричкия окръжен съд. Тя се прави по заповед на председателя на Апелативен съд – Варна, Виолета Бояджиева в рамките на планова ревизия на работата на съдилищата в апелативния район.

Проверяващи са трима съдии от Апелативен съд – Варна, Диана Джамбазова, Вилиян Петров и Живка Денева. Гости на Добричкия окръжен съд са председателят на Апелативен съд – Варна, Виолета Бояджиева и зам. председателят Илия Пачолов.

            Проверката се осъществява по пет критерия за организацията и движението на съдебните дела. Следи се начинът на образуване, разпределение и насрочване, включително спазен ли е случайният принцип на разпределение на делата. Останалите критерии са – подготовка на делата за съдебно заседание, причини за отлагане, срокове за изготвяне на постановени съдебни актове и отменени изцяло съдебни актове. 

 

23.11.2009 г.                                   Пресслужба Добрички окръжен съд   

 


Сходни връзки

Планова проверка на работата на Добричкия окръжен съд | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди