изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 08:22 EEST
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ    
Ред и сигурностПрез изминалото денонощие на  територията на Областна дирекция на МВР - гр. Добрич е извършено едно криминално престъпление.

· На 23 ноември т.г. около 15,30 часа в оперативната дежурна част на Първо РУ на МВР Добрич е подаден сигнал, за това, че неизвестен е проникнал в административната сграда на добричка фирма. След подадения сигнал, от полицейски автопатрул е задържан  Ф.К. от гр.Добрич. На мястото на кражбата са открити полиетиленов чувал с алуминиеви профили от дограма и торба с ВиК-части и инструменти. Ф.К. е криминално проявен и осъждан. Задържан е със заповед за полицейско задържане за срок от 24 часа. Срещу него е образувано досъдебно производство по описа на Първо РУ на МВР Добрич.

През денонощието на територията на областта са регистрирани три пътно-транспортно произшествия, с нанесени материални щети.

· Снощи, около 20,50 часа на кръстовището на бул.”Добруджа” и ул.”Отец Паисий” е настъпил пътен инцидент, при който лек автомобил, управляван от 22-годишната П.П. от гр.Добрич се блъска в автомобил “Мазда 626”, с водач С.Б. на 31 год. от Добрич. В резултат на удара по двете превозни средства са нанесени значителни материални щети. Произшествието е посетено от дежурната оперативно-следствена група на Първо РУ на МВР Добрич. Причините за катастрофата се изясняват, в условията на досъдебно производство.

На територията на областта са възникнали два пожара, при които е пострадал един гражданин.

На 23 ноември т.г., около 11,20 часа е възникнал пожар в частен дом в с.Одърци. Късо съединение в захранващия кабел на ел.готварска печка е причинило инцидента. Гасителните действия на пожарната служба са продължили до 13,15 часа. От Центъра за спешна медицинска помощ – Добрич е оказана помощ на собственика на къщата – 52-годишен мъж, който е получил обгазяване и изгаряне на ръката. Пожарът е унищожил готварска печка, телевизор и гардероб.

 

 

24 ноември 2009 г.                              ОД НА МВР ДОБРИЧ

гр.Добрич

 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди