изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 22:27 EEST
Силвестър Лолов: Хонорарът на Мехмет е 300 000 евро!    
Любопитно За да научи още повече подробности за Мехмет, СЛАВА реши да почерпи информация от извора. Свързахме се с режисьора Силвестър Лолов, който работи в Турция в телевизиите  SHOW и KANAL D, редактор е на светската хроника във вестник SABAH и лицензент на Best Model of the World за България.


Силвестър Лолов е роден в Добрич. Завършил е международен туризъм. Обучението си продължава в Истанбул, където специализира радио и телевизия, журналистика и режисура.  Под негово ръководство са заснети и продуцирани над 250 музикални клипа на известни турски и международни изпълнители. През 1996 г. създава и своя продуцентска къща SAN PRODUCTION. Лолов режисира едни от най-грандиозните спектакли, концерти и модни конкурси в България.

Как се роди идеята да поканите Къванч в България?
През 2002 година той печели престижната титла на международния конкурс за професионални модели Best Model of the World. И това е трамплинът в кариерата му. А сега, точно в този момент е много популярен в България заради Перла. Голямото име във филма е актьорът Екрем Бора, който играе ролята на Мехмет Фикри. Искам да подчертая, че Къванч няма да журира. Той е поканен като специален гост на Best Model. На доста места прочетох, че ще оценява моделите, което не е вярно.

За конкурса пристига още една актриса от Перла...
Госпожа Шереф пристига за финалите и гала церемонията, която ще се проведе на 11 декември в зала 3 на НДК. Тя ще бъде член на международно жури. Името на актрисата е Гюнгюр Байрак–Беричи и е съпруга на известния барон Беричи. Тя ми е лична приятелка, бизнесът ме срещна с тази изключителна дама. До настоящия момент тя е журирала в десет издания на Best Model of the World, като за нея е известно, че е претенциозна и с много високи изисквания към моделите. Тя дава една от високите оценки на Мехмет, преди да знае, че ще му стане „майка”.  Кариерата си започва като модел и актриса, участвала е в над 20 филма и сериали. През 1984 г. става певица. Стилът й е турска естрада. Била е и вокалистка в Turkish Classical Music Chorus в Истанбул.

Раличава ли се турския от българския шоубизнес?
Дисциплина, лоялност и професионализъм са трите ключови думи в Турция. Все неща от които бягат българските артисти. Също така тук липсва истински мениджмънт.

Какъв е хонорарът на Къванч (Мехмет) и скъпо ли е гостуването на турски звезди?
Навсякъде по света всичко стойностно и качествено е ужасно скъпо. Мога да ви кажа хонорарът на Къванч - 300 000 евро за гостуване, 20 000 евро за интервю. Ако говорим за рекламно лице, вече става въпрос за седем-цифрена сума!

www.slava.bg

Турските сериали смачкаха фасона на "Монк"

Актьорът Къванч Татлъту от сериала “Перла”: От 6 години съм с една жена

Инджи от Перла: Нямам връзка с Къванч Татлъту

 


Сходни връзки

Силвестър Лолов: Хонорарът на Мехмет е 300 000 евро! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди