изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 12:54 EEST
Още депутати в тефтерчето на Красьо    
ПарламентИма още депутати, които фигурират в телефонния указател на Красимир Георгиев – Черния. Това обяви в кулоарите на парламента председателят на ПГ на "Атака" Волен Сидеров. Той добави, че по неофициална информация в момента Красьо Черния е разследван. По думите му не се знае за какво е разследван точно Черния.

Сидеров изрази недоумение защо досега те не са били съобщени. Така например в телефона на Красьо Черния фигурират телефоните на Румен Петков, който е записан с 3 различни номера, Корнелия Нинова, Корман Исмаилов.

Телефонът на Кирил Добрев бил записан в телефона на Черния по начин, който издава, че това е направено след обаждане от страна на Добрев – с "+" отпред. Телефоните пък записани под името на Касим Дал или на хора от неговото обкръжение били общо 10.

В тефтера присъстват телефоните и на лица близки до властта: Бойко Радоев, Стоян Проданов, бившият депутат Радослав Илиевски, както и на представители на НДСВ: Милен Велчев, Георги Велчев, Гати Ал Джабури, Камелия Касабова, Калин Рогачев и Теодора Дренска, Любка Качакова.

От ДПС в указателя на Черния фигурират още: Людмил Георгиев; Несрин Узун; Петя Раева.
 
Корнелия Нинова обаче отрече името й да фигурира в телефонния указател на Красьо Черния. "Няма никакъв по-сигурен източник от списъка предаден от главния прокурор в Комисията за борба с корупция и конфликт на интереси. Комисията се е запознала с целия списък и там моето име не фигурира, а и в лично качество извадила съм си разпечатка на телефона. Очевидно острото ми поведение, агресивното ми говорене предизвиква такава реакция", обясни Нинова. Тя добави, че от десетина години ползва един телефон.

Депутатът от ДПС Корман Исмаилов пък обясни, че един път е звънял на Красьо Черния, за да поиска да му запази места в заведение. Това е станало миналата година. /БЛИЦ
 


Сходни връзки

Още депутати в тефтерчето на Красьо | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди