изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 07:59 EEST
ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ НЕУСВОЕНИ СА ПОМОЩИ ЗА НАВОДНЕНИЯТА    
ЛюбопитноСамо шест семейства от одобрените 23 от Добрич са получили помощи в размер на 2 465 лв. от отпуснатите от Националната комисия за защита на населението при бедствия и аварии 8 036 лв. за общината. Това съобщи вчера Ангел Драгостинов - началник отдел "Регионално развитие и териториално устройство" към областна управа. Общината пък представила документи само за 6 хил. лв. от отпуснатите 50 хил. лв. за ремонт на пострадалата от наводнения инфраструктура. Има 3 150 лв. неусвоени и от парите за подпомагане на граждани от Балчик.


СЛИВАТ ПАРАЛЕЛКИ И СЪКРАЩАВАТ УЧИТЕЛИ ОТ 1 ЯНУАРИ

Споразумение между министър Иван Костов и НСОРБ за 10 % съкращения в бюджетната сфера от 1 януари е подписано на срещата им във вторник, научи НДТ. На 1 декември предизвестия да получат работещите в младежки домове, клубове за работа с деца, станции за млади техници, УСШ-та, ученически столове и др. Това гласи Постановление на МС. Как ще се извърши съкращаване на щата в училищата по средата на годината обаче, компетентните органи вдигат рамене. От МОН казват: Не пипайте педагогическия персонал! От МФ контрират: Не ни питайте, съкращавайте!
НДТ - 26 ноември 1999 г.
 


Сходни връзки

ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ НЕУСВОЕНИ СА ПОМОЩИ ЗА НАВОДНЕНИЯТА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.13 секунди