изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 06:34 EEST
РАЗИСКВАТ ВИДЕО НАБЛЮДЕНИЕ В ДОБРИЧ    
НовиниКръгла маса на тема "Съществуващи методологии и инструменти за диагностика на местната безопасност с цел  организиране самостоятелен анализ в градовете” ще се проведе днес в залата на комплекс “Изида”.


 Тя е в рамките на проекта  „Заедно за безопасността на регионите. Той се осъществява от общината в Добрич в партньорство с френския град Сент Ерблен и Европейския форум за градска сигурност. Ще бъдат обсъдени стратегически подход на градска сигурност, одит за идентифициране на нуждите, въвличане на други заинтересовани страни и на гражданите. Ще бъде направена презентация на EFUS, опит на Сейнт Херблейн. Другата кръгла маса ще е на тема “Към  видео наблюдение в Добрич - разбиране на проблемите по безопасността”. Ще се дискутират проблеми на градска сигурност в Добрич, база от знания по тези въпроси и местни участници допринасящи за безопасност в Добрич. Ще бъдат представени градът с неговите различни отдели и на полицията и евентуално на други участници от Добрич.
Друга кръгла маса, която ще се проведе в рамките на форума е “Изграждане на система за видео наблюдение на подходящо място в града”. Ще се направят разчети за стойност на системата за видео наблюдение, как се стартира система за видео наблюдение, организация, сътрудничество, оборудване и обучение. Организирана е и презентация на EFUS, опит на Сайнт Херблайн, обсъждане на всеки въпрос.
 


Сходни връзки

РАЗИСКВАТ ВИДЕО НАБЛЮДЕНИЕ В ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди