изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 10:08 EEST
ЧЕРНОМОРЕЦ (БАЛЧИК) ЩЕ ИГРАЕ ЗА ТРИТЕ ТОЧКИ ВЪВ ВАРНА    
СпортВ неделя във Варна ще се проведе последната среща от 14-ия кръг на Източната "Б" футболна група. Отборът на Черноморец (Балчик), който прави много силен сезон в професионалния футбол, ще гостува на Спартак.

Очаква се интересен сблъсък, тъй като един срещу друг ще се изправят два стойностни отбора - варненският тим е на четвърто място в класирането с 22 точки, а непосредствено след него с две точки по-малко е тимът от Белия град. Старши треньорът на Черноморец Радостин Димов заяви за медиите, че избраниците му ще излязат на терена, за да играят за трите точки. Играчите ще направят всичко възможно, за да вземат максимума от последните си две срещи за есенния полусезон. В следващия кръг те приемат аутсайдера в групата Родопа (Смолян) и ако запишат две последователни победи, може да влязат в челната тройка.
Междувременно стана известно, че спортно-техническото ръководство работи вече по селекцията за новия сезон. Водят се разговори с набелязаните играчи и се очаква те да приемат предложението да облекат екипа на Черноморец.

ОЩЕ СПОРТНИ НОВИНИ ЩЕ НАМЕРИТЕ В CenterSport - http://www.centersport.org

 


Сходни връзки

ЧЕРНОМОРЕЦ (БАЛЧИК) ЩЕ ИГРАЕ ЗА ТРИТЕ ТОЧКИ ВЪВ ВАРНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди