изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 03:58 EEST
Нашенци участвали в престъпна група в Италия. Отново    
По светаПрестъпна банда с българско участие, занимаваща се с кражби и продажба на луксозни спортни автомобили, е била разбита при съвместна операция на италианската, австрийската и германската полиция. Две от откраднатите коли - "Ламборгини" на стойност няколко стотин хиляди евро, са били продадени в България и Турция, съобщи Дарик.

При операцията, която е проведена в италианските градове Болцано, Бреша, Верона, Бари и Падуа, са арестувани общо осем души, сред които има и българи, съобщават италианските агенции.

Скъпите коли са били заплащани със заеми, отпускани на несъществуващи фирми. След това возилата са били прехвърляни в чужбина и продавани в България и Турция.

Средната цена на продаваните в България автомобили „Ламборгини" е около 200 хиляди евро. Италианската полиция е установила, че същата престъпна банда се е занимавала и със създаване на фирми, които чрез фалшиви документи са купували яхти и различни строителни машини. За финансирането на тази дейност бандата е получавала заеми, които не е връщала. В престъпната група освен българи, има и бивш състезател от италианския национален отбор по ски. /БЛИЦ
 


Сходни връзки

Нашенци участвали в престъпна група в Италия. Отново | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди