изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 22:58 EEST
Арестуваха ексшефа на старозагорската полиция!    
Ред и сигурностБившият началник на старозагорската полиция Тончо Михайлов е бил арестуван късно в петък, съобщиха отлично информирани източници от МВР, близки до БЛИЦ.

В четвъртък, при т. нар. “пълна секретност”, Пловдивският апелативен съд е гледал и потвърдил мярката за неотклонение на арестуваните на 11 ноември за рекет четирима полицаи, трима от които – от Стара Загора. Заедно с тях в ареста остава сенчестият бос, известен в града на липите с прозвището Малкия Мук. Той е спряган като дясна “мафиотско-черна” ръка на Тончо Михайлов.

Месец по-рано антимафиотите откриха над шест хиляди бутилки алкохол без бандерол в складовете на Малкия Мук в Стара Загора. Името му се свързва още и с каналите за разпространение на дрога в града и региона. Вероятно някой от арестуваните е “пропял” за деянията на Тончо Михайлов, за да се избере времето на ареста му точно в петък.

“Потвърдената мярка за неотклонение на групата, при всички случаи има връзка с ареста на Тончо Михайлов”, твърдят информационните ни източници и допълват, че “мълчанието по случая вероятно цели да не се влияе на воденото следствие”.

Говорителката на областната дирекция на полицията в Стара Загора Йонка Георгиева отрече да знае нещо по случая с ареста на Тончо Михайлов, заяви: ”От вас научавам това!” и ни препрати към Националната следствена служба. Там нито потвърдиха, нито отрекоха и на свой ред ни прехвърлиха към Окръжна прокуратура в Стара Загора, където в почивния днешен ден не отговаря нито един телефон.

Керка Хубенова, БЛИЦ
 


Сходни връзки

Арестуваха ексшефа на старозагорската полиция! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди