изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-11 @ 09:02 EEST
ГОДИШЕН ХОРОСКОП ЗА 2010 ГОДИНА - ГОДИНАТА НА ТИГЪРА    
Хороскоп

Годишен хороскоп на Астро Велида за 2010



Зодия Овен

 Година на силни лични преживявания, много емоции, постигане на стабилност във финансов план и късмет при реализирането на важни за вас цели и мечти. Съдбата ще намира начин да ви изненадва приятно в моменти, когато най-малко очаквате или когато най-много имате нужда от това.
 Година на финансова стабилност за мъжете над 35 години. Възможности за по-големи и сигурни доходи, печалби, благоприятно развитие на частен бизнес или професионални проекти и др.
Семейството, семейните връзки и големите събития, които ще се случват във фамилията ви ще заемат голяма част от ежедневието и живота ви като цяло през тази година. В някои семейства събитията ще бъдат свързани с годеж или сватба, в други с нов дом или нов член в дома.
 Важни събития могат да се очакват около майка, баба и близки жени, които да идват като роднини от страна на баща ви.
 Любовта ще бъде причина за събиране на много сродни души около вас.
 Дамите до 35 години също ще бъдат погалени от любовния полъх на една нова или стара любов. Стрелите на Купидон ще ви улучат тогава, когато най-малко очаквате или ще ви свързжат с човек, с когото никога не сте предполагали, че може да имате общо бъдеще. Създаване на дом, ново жилище, преместване..
 Тези от вас, които ще предприемат стъпки към промяна в работата си, търсейки своя шанс в друг град или държава трябва добре да внимават с кого тръгват на път, на кого ще разчитат при тази промяна, кой ще им бъде опора и подкрепа. Не всички, които са афиширали досега приятелство с вас, ще останат такива и занапред.
 За семейните представители на знака 2010 ще донесе някои сериозни изпитания. Неочаквани неприятности вместо да ви сближат, могат да доведат до охлаждане на отношенията ви, което ще бъде грешка. Когато има проблеми, то те трябва да се решават заедно и с много разговори и търсене на правилните решения.
 Житейските раздели с различни хора, ще доведат до нови ангажименти, поемане на нови отговорности и грижи. Възможни са дела свързани с уреждане на наследствени въпроси, уреждане на права върху собственост, покупко - продажба и др.
 Сериозни проблеми ще възникнат именно около уреждането на имуществен проблем, което ще ви отнеме доста време и енергия, но ще приключи по най-благоприятния за вас начин.
В обществен план ще имате срещи с интересни и важни хора. Понякога нови запознанства, които ще ви обогатят с интересна информация или по-различно виждане на важни за вас неща. Успехи за тези от вас, които ръководят фирми, сдружения, партии и др. обществени организации.
 През годината ще възникне проблем със здравето на близко дете, което ще доведе до болнично лечение, специални грижи и необходимост от навременна лекарска помощ.
В някои случаи може да става дума за проблеми с учението на дете, което ще проявява несериозно отношение или нежелание да посещава училище.
2010 ще е в някои отношения непредсказуема за мъжете до 35 години, които понякога водени от силни емоции ще са склонни да предизвикват събития, да допускат грешки, които ще струват скъпо на тях самите или на близките им хора. Сами на себе си можете да бъдете врагове в определени ситуации.

Зодия Телец

  2010 е година на движението, на промените, на пътуванията и многото контакти с роднини, приятели и нови познати. Година, в която мъжете ще играят важна роля в живота ви независимо дали става дума за баща, брат, зет, син, внук, съпруг, приятел и др.
 Финансовите ви дела като цяло ще се развиват нормално, но занимаващите се с бизнес и работещите с пари (в банка, в магазин и др.) трябва да бъдат предпазливи и разумни в действията си. Съществува опаснот през годината от загуба на голяма сума пари чрез работата ви.
 Близките ви роднини ще ви забъркват в различни неприятности и сложни междусемейни отношения, а понякога и вие самите ще ги забърквате, след което ще съжелявате за свои действия и казани прибързано думи. Така или иначе нещата ще се се оправят, но ще оставят след себе си известна горчилка
Битови и имуществени проблеми свързани с ваш личен имот или имот имащ връзка с родителите ви.
Възможни са наложителни и непредвидени ремонти и подобрения, които да ви костват непланирани разходи и с това да ви създадат известни притеснения.
 В емоционален план 2010 носи очаквани събития, важни моменти и сбъдване на мечти свързани със зачеване или раждане на дете, осиновяване или нов член в дома ви и др. Ако имате пораснали деца, очаквайте важни промени и в техния живот, които по някакъв начин ще дадат отражение и на вас самите.
 В професионален план трудности в общуване с колеги, началници и делови партньори. Временните затруднения в работата ви ще активизират стари проблеми в отношенията ви, което може да доведе и до прекъсване, напускане, край на съдружия и др. Новите възможности обаче, които ще се появят в живота ви ще са много по-добри, така че лошите моменти, през които ще ви се наложи първоначално да преминете ще бъдат само във ваша полза. Подтикване към една наложителна промяна...
 Приятелските и любовните връзки също ще претърпят своите индивидуални промени, някъде към по-добро, някъде - не. Пътуване, което ще направи любимия човек ще доведе или до необходимост и вие да го последвате или ще доведе до раздяла поради различни причини (вие самите да имате други планове за своето бъдеще, нежелание за преместване, нови запознанства и др.)
 Живота поднася и други житейски раздели, в повечето случаи свързани с близка жена или приятелка, колежка или съседка. Промени, за които понякога не сме готови или които не сме очаквали.
 Пазете семейните си дела от любопитството на жена, която ще спекулира по различни начини с малките семейни тайни, които има във всеки един дом. Нека това, което става в дома ви си остане там. Не давайте повод и най-вече материал на други хора да злорадстват по ваш адрес.
 Добре е да имате настройка, че не всичко през годината ще става така както вие го планирате, както и че това, което в края на краищата ще имате като резултат ще е най-доброто за вас. Понякога ни трябва време за да оценим положителните страни на дадена ситуация или събитие.
 Младите представители на знака ще имат много обществени контакти, събирания с хора по интереси, клубове, организации, неформални сдружения с някакви актуални цели и в тези свои контакти свободните Телци ще срещнат своята сродна душа или любовта.
2010 носи и неочаквани поврати в личен план. Хора, които сте смятали за ваши неприятели ще ви покажат лоялно отношение в трудни за вас моменти и вие ще ги допуснете близо до себе си. Нови запознанства ще имате и с важни или известни личности, които също ще внесат положителни емоции в живота ви.
Изненадите, които годината носи на Телците ще имат някакво финансово измерение. Неочаквани пари, за които всеки един от вас ще бъде изненадан по свой собствен си начин

Зодия Близнаци

  2010 носи много пътувания за Близнаците, като голяма част от тях ще са по семейни причини или свързани с близки хора живеещи или работещи наблизо и надалеч. Не винаги пътуванията ви ще са за удоволствие, понякога ще се налага да се разрешават различни неприятности или да се сблъсквате с различни проблеми.
Финансово делата ви ще бъдат на приливи и отливи. Понякога ще имате големи поводи за радост от добри печалби и доходи, друг път ще ви се налага да преминавате през временни затруднения.  Добре планираните разходи ще са във ваша полза, както и заделянето на ресурси, когато е възможно.
 Децата и близките роднини понякога ще ви изненадват с недотам приятни новини, които ще предизвикават конфликти и спорове.
 Добро развитие на комуникацията ви с хора от различни градове и държави.
 Благодарение не семейството си и на фамилията като цяло ще имате възможности за развитие на семеен бизнес или на някаква работа от която всички да имат полза. Неочаквани шансове в този план, които не бива да бъдат пропускани. Мислете, но и действайте бързо и адекватно.
 Очакванията ви в любовта за развитие на една или друга връзка, не винаги ще се покриват с действителните събития, които живота ще ви изпраща.
Така например младите мъже Близнаци ще се наложи да преживеят раздяла или трудности, които ще поставят на сериозни изпитания връзката им.
 За някои от родителите Близнаци раздяла със син, който ще започне своя самостоятелен живот извън родния дом.
 Годината ще бъде много силна в професионален план за Близнаците и особено за мъжете родени под знака, както и за останалите, чиято работа по някакъв начин е свързана с мъже. По-големи доходи и печалби, по-голямо удовлетворение и признание за положения труд.
 Мнозина от вас ще сменят дома си, независимо дали живеят на квартира или в собствен дом. Промени с жилището или генерални ремонти носи 2010, но с каквото и да е свързана промяната, то тя ще е ваш шанс и късмет, нещо което може би не е било предварително планирано или очаквано.
2010 носи наследство или получаване на собственост, права върху имущество, което ще е важно за вас. Получаване на пари от застраховки, кредити, пенсии и др. Получаване на пари от жена или по женска линия.
 Развитие ще имат и чуждестранните ви отношения, чрез приятелски и други връзки. Реализацията на плановете ви обаче ще се забавя понякога, което не бива да ви плаши или изнервя. Дайте време на нещата да станат в най-подходящото за тях време, само така ще ви донесат и желания от вас успех.
 За мнозина 2010 носи и неприятен здравословен проблем, който ще изникне внезапно, ще изиска бързо лечение, но и ще имате възможност за бързо стабилизиране. Уплахата ще е по-голяма, от това, с което в действителност ще ви се наложи да се сблъскате. Възможно краткотрайно лечение в болница или санаториум.
 Внимателен подбор на приятелите си да правят младите дами Близнаци през тази година. Не бързайте с преценки, не бързайте с разкриване на чувства или съкровенни за вас неща. Пазете сами себе си от разочарования и от хора, които само ще ви използват преди да ви обърнат гръб.
 Изненадите на съдбата за 2010 за някои ще бъдат свързани със значими материални придобивки, за други с важни житейски промени, а за трети с деца. С какво по-точно ще ви изненада живота ще разберем в края на годината, но определено това ще са добри изненади, така че оставете ги да ви намерят...

Зодия Рак

  Напрегната 2010 година очаква мнозина от вас. Всяка промяна, всеки успех ще ви коства много повече усилия и нерви, ще изисква много повече търпение и изпипване на детайлите. Сами на себе си ще наложите повече разум и пестеливост в действия, думи и средства.
 Нещата ще стават бавно. Трудно ще могат да се прогнозират срокове, а когато си правите планове винаги ще има допълнителни отлагания и забавяния на нещата ви. Имайте ги тези очаквания и не бъдете напористи или прекалено емоционални, което само ще ви вреди
 Грижи и неприятности около баща, дядо или друг по-голям от вас роднина мъж. Грижи и задължения към родния дом и родителите ви като цяло. Дори и да живеете далеч от тях, пак някакви грижи или помощ ще се наложи да дадете.
 В любовта, когато ви е тъжно различни събития ще ви изваждат от депресивното ви състояние. Нови запознанства или нови хора в обкръжението ви, които не бива да бъдат пренебрегвани, независимо от това, че искате повече време да бъдете просто сами. Не отхвърляйте покани за срещи и събирания, само защото нямате настроение за това. Настроението ви ще дойде с времето и с хората, които ще повдигнат духа ви.
 Битови ремонти в дома поради аварии във водопроводната или електрическите инсталации и системи, аварии от различно естество, които ще предизвикат непредвидени ремонти.
Пътуване за член от дома ви или за вас самите, което ще е свързано с много притеснения, с големи очаквания и надежди, вероятно поради естеството на самото пътуване (работа за по-дълъг период от време, преместване и др.)
 Година на годежи и сватби за младите и необвързани мъже Рак. Всичко ще започне с едно силно физическо привличане помежду ви, докато прерасне в нещо по-сериозно и по-значимо, даващо основа за едно ново семейство, а по-късно и деца.
 Силно и успешно развитие на връзките ви с чужбина. Особено ясно това ще бъде изразено при младите момичета от знака и при мъжете над 35 - 40 години. Дали в това ще има професионален интерес или ще е романтична връзка за всеки ще е различно.
 Възможни са и успешни бизнес отношения в чужбина или с чужденци, купуване на имот в чужбина или получаване права върху такъв и др.
Обществените ви контакти и връзки силно ще се преплитат с професионалните ви отношения спомагайки за един по-голям и значителен просперитет. Контактите ви с хора от обществото, в което се движите ще помагат по някакъв начин и за по-добрите ви доходи в работата или бизнеса ви.
 Внимание през годината ще се наложи да отделите на едно познанство с жена близо до вашите години или по-млада или с приятелки на вашите деца, които ще създават проблеми по някакъв начин с поведение, с коментари, със задкулисни игри и интриги.
2010 носи неочаквана изненада в любовта за някои от вас, давайки шанс на една стара любов да се завърне в живота ви и да се изживее нещо хубаво, което поради различни причини е било възпрепятствано да се случи преди.

Зодия Лъв

  Година носеща големи радости в семейството, но и събития, които ще предизвикват силни спорове и конфликти. Понякога ще има силна поляризация в отношенията ви, но радостните моменти ще ви събират и сближават отново.
 Годината не благоприятства много по-високите доходи от работа. Трудно ще намирате позиция с по-високо заплащане или ще ви бъдат давани обещания, които после трудно ще бъдат изпълнявани.
Внимание в работата за тези от вас, които работят с пари.
 Ще имате добри комуникации с роднини и приятели отблизо и далеч. Понякога ще получавате помощ или съвет в труден за вас момент. Получаване на пари от път или от работа свързана с пътуване.
 Неясни и сложни отношения в дома на интимния или брачния ви партньор.
Свободните представители на знака да внимават да не попаднат на човек, който ще афишира чувства към тях, воден единствено от някакъв материален или финансов интерес.
 При дамите от знака ще има моменти на грижи и проблеми със здравето на брачен партньор или с дете от мъжки пол.
 Като цяло 2010 носи благоприятни възможности за постигане на успехи в учение, усвояване на нови знания, старт в нова работа и кариера. Ще се занимавате с интересни за вас неща, но печалбите или заплащането няма да са големи.
 Любов и хармония в дома, нов дом или създаване на семейство при свободните представители на знака.
Дома, любовта, семейството ще са най-важните неща в живота ви през тази година.
 При младите мъже от знака интимните връзки могат да създадат сериозни проблеми особено ако решите да си позволите да имате повече от една връзка. Ще изгубите тази, на която най-много държите за сметка на нещо временно и преходно в живота ви.
 2010 носи големи възможности по отношение на чуждестранните връзки и реализацията в чужбина за дамите над 30 - 35 години. Дали това ще е в личен план или чрез работа/кариера за всеки ще е различно, но и всеки ще има свой индивидуален шанс за това. Другото е въпрос на решителност и амбиция.
 Дамите Лъв ще се радват на първа или на нова рожба, на успехи на децата си благодарение на техните таланти и заложби в eдна или друга сфера на изкуството, науката, спорта и др. Въобще в обществен план радостите ви ще идват основно от вашите собствени деца или от страна на млади членове на семейството ви: по-малки братя, сестри, племенници, внуци и др.
 2010 носи тревога и притеснение около едно важно пътуване за жените Лъв или за жена от семейството ви: майка, баба, сестра и др.
 Изненадите, които 2010 ще ви донесе не винаги ще са от най-приятните поне що се отнася до вашите интереси и планове свързани с движимо или недвижимо имущество. Там винаги ще възникват неща, които не сте очаквали и които ще внасят объркване и смут.

Зодия Дева

  Голямата динамика в живота ви през 2010 ще ви носи и големите шансове за развитие и прогрес. Ще имате късмет тогава, когато най-много ви трябва. Пазете обаче плановете си в тайна, не афиширайте успехите си. Самохвалството, надменността и себелюбието ще бъдат наказвани с неочаквани провали и загуби.
 Плановете ви свързани с различните по характер и цели пътувания, често ще бъдат променяни към забавяне, отлагане, смяна на транспорт, промени в хората, с които ще пътувате и други.
 Годината не е особено благоприятна за занимаващите се с транспорт и за тези от вас, чиято работа е свързана с пътуване.
 Много движение очаква младите дами Дева. Пътувания из страната, срещи с различни хора, близки или приятели, нови запознанства, размяна на много информация, кореспонденция, телефонни разговори. Успехи за тези, които работят в сферата на комуникациите, медиите, туризма, рекламата.
 Родния дом, семейството ще е едно от най-важните неща в живота на мъжете Дева. Ще правите много неща за да осигурите хармония и стабилност в дома си, да помагате на родителите си или да се грижите за тях. Особено силни отношения ще има между баща и син.
 Любовта ще е едно от хубавите неща в живота ви през тази година независимо дали сте свободни, обвързани или семейни. Свободните могат да срещнат сродна душа, да изживеят много романтични мигове с любимия човек, обвързаните да предприемат стъпки към начало на съвместно съжителство или брак, а семейните да възродят пламъка на онази любов, станала причина за тяхната връзка преди години. Година на зачевания и раждания на много деца.
 Неочаквани нови професионални възможности. Успешен старт в желано от вас учебно заведение, нова кариера в работа, която харесвате. Начало на нов бизнес или нови партньорски отношения.
 Придобиване на собственост и някакъв вид имущество като награда, печалба от нещо, наследство и др.
 Понякога в семейните отношения и в дома ви ще има трудни моменти свързани със забавяния на важни за вас пари и плащания, заплата и др. които ще внесат объркване в семейния бюджет. Възможно е да хвърлите излишни пари за ненужни или некачествени покупки за дома и това също да бъде повод за конфликти.
 Внимание ще изиска здравето на дете или млад човек от семейството, който най-вероятно има наследствено заболяване или ще е предизвикано от друг близък човек.
 Добро развитие ще имат чуждестранните ви връзки през 2010. Няма значение дали това ще е свързано с приятели или роднини в чужбина, дали ще са бизнес или професионални отношения. Ще създадете чудесни приятелства и мнозина ще получат покана за гостуване.
 За по-възрастните представители на знака 2010 година носи прекъсване на работа поради пенсиониране или други най-вече семейни/здравословни обстоятелства/причини.
 За тези от вас, които са започнали бракоразводно дело през 2009, сега настъпва момента на неговото официално приключване.
Неприятни събития, новини и грижи покрай роднини от женски пол: майка, баба, сестра, леля, братовчедки и др.
 Голямата изненада за 2010 година ще бъде свързана с финансова печалба или нов дом за жените Дева, които са над 35 - 40 години.

Зодия Везни

  Големите планове и големите ви надежди през 2010 ще бъдат свързани с развитието на важни за вас професионални, обществени и приятелски връзки. Ще има на какво да се радвате в този план и какво да ви кара да се чувствате една успешна личност.
 При дамите над 35 години 2010 ще донесе много финансови неприятности, невъзможност да се контролират нещата и да се планират предварително. Винаги може да възникне нещо ново, нещо объркващо или провалящо плановете ви. Това ви е слабото място и се опитайте да бъдете максимално предпазливи и разумни във всичко свързано с пари.
 Мъжете до 35 години ще се налага да помагат за много неща на близки хора и много роднини ще разчитат на тях. Година на годежи и сватби, които може да са ваши лични или да са свързани с човек от дома ви.  Проблеми със здравето на дядо, баща или друг мъж от семейството, които ще изискат лечение в болница или санаториум. Всяко нещо може да се оправи, когато му се обърне навреме внимание и се вземат необходимите мерки.
 Година на важни събития свързани с деца: зачеване, раждане, разходи по специализирано образование и др.
 Мнозина ще получават регулярно и пари свързани с дете.
 2010 ще бъде преломна и много важна година в професионален план за мъжете над 35 години. За някои тя може да бъде начало на самостоятелен бизнес, на нов пост в кариерата или оттегляне в заслужена почивка след дълги години усилен труд. В края на годината нищо няма да е така, както е било в нейното начало, но промените ще бъдат само за ваше добро.
 Любовта особено при младите двойки ще е доста крехка и проблематична. Ще има разминавания в чувства и очаквания, ще има поводи за ревност, за подозрителност и несигурност. Не бързайте с брака, защото той няма да ви реши проблемите...
 Година на получаване на материални и имотни облаги по линия на роднинските ви връзки или тези на брачния ви партньор. Възможно наследство, прехвърляне на собственост и др.
 Чуждестранните ви връзки и плановете ви свързани с чужбина ще се развиват променливо. Понякога ще идват и тревожни новини или объркваща ви/подвеждаща информация, така че бъдете предпазливи. Не сте в най-добрата си позиция сега...
 В обществен план ще има хора, които ще ви създават спънки и проблеми или ще възникват сложни отношения с конкуренти. Като цяло нищо няма да ви изненада, но трудно ще контролирате емоциите си.
 Младите дами Везни имат едно слабо място тази година и това са парите. Ще се налага да разчитате на чужда помощ, на приятели или роднини по женска линия, което не винаги ще ви е приятно.
 Каква е вашата изненада за 2010? Изпадайки в ситуация, когато ще смятате, че сте изгубили безвъзвратно нещо или че сте стигнали дъното, по неведоми пътища ще се окажете на върха, сред първите редици на победителите или сред печелившите в житейското тото.

Зодия Скорпион

  2010 е година на повече ангажименти, грижи, понякога и притеснения свързани с деца. Вниманието на голяма част от вас ще бъде насочено в тази посока, с по-силни моменти на неочаквани притеснения и проблеми.
  Във финансов план внимание на действията си трябва да обърнат преди всичко младите мъже Скорпион, които най-вероятно често ще действат емоционално и недотам добре обмислено. Избягвайте да давате пари на заем, да ставате поръчители, както и да теглите кредит освен ако това не е жизненоважно за вас.
Мъжете над 35 години ще пътуват често основно по семейни причини, поради грижи за имоти или роднини в друго населено място. Леки здравословни проблеми свързани с близък мъж: дядо, чичо, братовчеди, племенници и др.
  Ще разчитате на важни за вас неща на родителите си. Ще имате разговори с тях, ще обсъждате ситуациите. Често ще оставате неразбирани или неудовлетворени от тяхното отношение или бездействие.
  Любовта ще донесе много вълнения и късмет, незабравими мигове и промени на голяма част от представителите на знака. Нови запознанства при странни или неочаквани за вас обстоятелства, възникване на привличане с хора, с които имате коренно различни интереси или разбирания, което ще доведе до промени във вашите собствени виждания за различни неща от живота.
  Професионално ще имате една силна 2010, с възможности за начало на желана от вас степен на образование или приключване на такава, начало на нова кариера, нов пост, признание за труда ви досега и др. благоприятни моменти. Финансовата ви стабилност ще е именно поради добрата ви работа.
  Вероятни материални придобивки изискващи оформянето на документи от държавни или съдебни институции, като нов дом, нов автомобил и др.
  Поради голямото ви натоварване в професионален и обществен план понякога семейството ви и грижите ви по него ще минават на заден план и това ще се отрази на отношенията ви. Особено крехки те ще бъдат там, където нещата не вървят през последните 1 - 2 години.
  Нова връзка на сексуална основа (поне в нейното начало) ще прерасне в нещо по-сериозно от един мимолетен флирт и ще застраши брака на тези от вас,които и без това имат достатъчно проблеми в него.
  Нови съседи или нови хора в дома ви.
  Неблагоприятно за вас развитие носят съдебни дела свързани с наследство или наследствени имоти.
2010 ще бъде трудна и за тези от вас, които планират преместване в чужбина поради лични, семейни или професионални причини. Не всички ваши очаквания ще се реализират, а разочарованията ви ще бъдат повече от очакваното.
  През тази година мнозина от вас ще насочат своето внимание към реализация и кариера в политическа партия, сдружение от обществен характер, фондация и др. Ще търсите начини да изразите своето мнение по важни за обществото въпроси, към които вие също сте съпричастни.
  Отношенията жени - жени също ще са много важни през 2010 независимо дали са роднински или професионални. Жените ще търсят и ще намират повече разбиране, подкрепа и съдействие от страна на представителките на собствения си пол отколкото от страна на мъже.
  Важни събития в живота на майка или баба.
  Изненадата, която 2010 нови на голяма част от Скорпионите ще е свързана със стара ваша мечта, една малка илюзия, която сте имали за нещо и която по своите неведоми пътища, неочаквано и за вас самите ще се реализира. Дали ще се зарадвате, когато мечтата ви стане действителност ще разберем в края на годината....

Зодия Стрелец

  В личен план 2010 година ще бъде запомнена с преодоляването на различни трудни моменти свързани с дете или млади хора от семейството. Трудности, които ще ви направят по-мъдри, по-човечни и по-сплотени с близките ви хора.
  Силна финансова година за голяма част от Стрелците. Ще се радвате на добро и стабилно заплащане в работата си, по-висока заплата или допълнителни възнаграждения. Добри приходи ще имате и по семейна линия.
  Добро и успешно развитие ще имат тези от вас, чиято работа е свързана с пътуване, комуникации, връзки с обществеността, медии, транспорт, чужди езици.
  Нови шансове, които ще дойдат от път и които ще повлияят добре на личните ви отношения.
  Събития в родния си дом могат да очакват младите мъже Стрелец. При някои те ще бъдат свързани с промени в живота на баща/дядо. При други ще има прехвърляне на собственост или уреждане на жилищни въпроси.
  2010 носи грижи около здравето на брачен или интимен партньор. Ще има момент и на някакво здравословно неразположение свързано с дете.
  Жените от знака да бъдат грижовни за себе си и да посетят гинеколог дори да е само с профилактична цел.
  Промяна в работата си ще имат тези от вас, които работят с роднини на едно място. Конфликт на интереси или други причини ще ви накарат вие да смените работата или позицията си, което макар и да бъде донякъде неприятно, няма да ви донесе загуба.
  Раздяла със семейни приятели, които са ви създали нежелан проблем в дома. Отстраняване на хора, които си позволяват прекалено много да се месят в личния ви живот.
  Дамите над 35 години ще имат надежди около облага от наследство, рента, имущество на роднини на партньора си, но едва ли през тази година ще можете да се зарадвате на това. Има забавяне на нещата, но това ще е за ваше добро.
  Успехи носи 2010 във всички планове и дела свързани с чужбина и чужденци. Ще планирате неща, които ще имате възможност сами или с чужда помощ да доведете до успешна реализация. Промени свързани с чужбина.
  Неочаквани запознанства с хора имащи висок ранг в обществото или популярни личности, което по някакъв начин ще ви направи и вас известни. Всичко ще става изненадващо дори за вас самите.
  Ще възникнат моменти на сложни отношения с майка или баба поради скрити от вас или от тях неща, които ще станат повод за конфликти, обиди и други неприятни емоции.
  Внимавайте при подписване на важни за вас документи и договори. Пазете се от грешки и пропуски, които после ще ви струват скъпо.
  Изненадата на 2010 ще е свързана с труден за вас момент, когато по чудо нещата ще намерят едно успешно за вас разрешение. Ще излезете с голяма доза късмет от трудна ситуация. Другото ще бъде въпрос на поука от ваша страна.

Зодия Козирог

  2010 ще е свързана с много пътувания, отсъствия от родния дом, премествания. Тези събития могат да бъдат продиктувани от промени в личен план или промени свързани с работата ви. Не всичко обаче ще става с лекота. Често ще има напрежение и конфликти с хората около вас.
  Във финансов план годината ще бъде нормална, без особени катаклизми и затруднения, но младите дами от знака трябва да са много внимателни при боравене с пари, особено ако работата им е свързана с тях. Грешка или недоразумение могат да доведат до сериозни проблеми и дори загуба.
  Ще възникват ситуации предизвикващи неочаквани пътувания, не винаги желани и не винаги свързани само с приятни емоции. Възможна раздяла с близки хора поради пътуване и преместване в друг град или държава.
  Година на раздели и събирания. Ще има хора, които ще напуснат живота ви по една или друга причина, но ще има и нови хора, които ще се появят както в личен план така и в дома ви. Година на годежи и сватби, на раздели и разводи.
  Придобиване на дом или ново жилище
Несемейните представители на знака ще имат нови запознанства, ще пътуват за да се срещат с различни хора, да участват в прояви на групи, организации по интереси и др.
  Със здравословни проблеми ще се се сблъскат младите мъже от знака. Ще разберете, че въпреки възрастта си не сте застраховани от болести, особено ако сте подложени на по-голямо натоварване или водите нездравословен начин на живот.
  Брачни и семейни отношения, където няма любов, а хубавите чувства са само част от едно романтично минало ще се разпаднат, което ще е и най-доброто за всички ви. Затворете тази страница от живота си, донесла ви доста негативни емоции през последните 1 - 2 години.
  За тези от вас, които обаче ще искат зад гърба на партньора си да поддържат и друга връзка ще има доста неприятни моменти, особено когато тайните излязат наяве. Ще се замислите как сте могли да стигнете до тук, след като всичко е било само шега в началото, мимолетен флирт или забежка.
  Добро развитие на чуждестранните връзки носи 2010. Успехи за работещите в чужбина или работещите с чужденци. По-големи доходи, по-големи печалби и най-вече реализиране на някои ваши лични планове и очаквания.
  В обществен план промени ще има най-вече при жените над 35 години, които ще напуснат дадена организация, партия или сдружение, с цел нещо ново, по-значимо или интересно за тях. За тези от вас, които очакват прогрес в обществената си кариера, ще има отказ от едни планове, за сметка на други, по-печеливши на този етап.
  Кардинални събития в живота на мъж от семейството (най-вече при тези от вас, които имат синове). Раждане на дете, нов дом или ново семейство: това ще са някои от възможните важни събития в техния живот.
  Вашата изненада през 2010 година ще бъде свързана с голяма придобивка. За някои това ще е спечелен от томбола/лотария/игра телевизор, кола или друга голяма предметна награда. За други жилище от наследство или прехвърляне на имот и др.

Зодия Водолей

  Година важна за домашното огнище, за брака и за семейството ви. Създаване на ново семейство или нови хора в дома ви. Промени носещи приятни емоции и нови надежди. Възможно е нов дом, закупуване на ново жилище или вилен имот.
  Неприятности от финансов характер за тези, които работят в друго населено място/държава. По-малко заплащане или по-малко работа, различни спънки и неудобства, нежелани премествания и др.
  Трудности ще имат и тези, чиято работа е свързана с транспорт, превоз на хора или стоки.
  Идването на нови хора в семеството или в дома ви, раждането на дете или сватби ще създадат много вълнения, събирания с роднини отблизо и далеч, по-голяма комуникация с близки и любими хора.
  С родителите ви обаче понякога ще е трудно. Трудно ще комуникирате с по-възрастните мъже като дядо или баща. Ще имате различни мнения и всеки ще смята себе си за прав. Възможни са конфликти поради разкриване на действия, за които не е било споделено или са се извършили против интересите на останалите членове на семейството.
  Миналото ще се върне със спомените за една стара или приключила романтична връзка/брак. Новини или неочаквана среща ще ви донесe положителни или негативни емоции свързани с един отминал период от живота ви.
2010 носи възможности за нова работа или кариера, като предложението ще дойде чрез съдействието на приятели или на хора, които вече ви познават и са наясно с вашите професионални умения.
  Година в която в дома ви ще влезат пари от продажба на движимо или недвижимо имущество.
  Получаване на наследство или рента, застраховка или друг голям приход.
  Здравето на близък човек ще създаде сериозни проблеми през годината. Внезапни кризи, необходимост от специализирано лечение. Всичко ще е въпрос на бързина, сериозно отношение и професионализъм.
  2010 ще бъде успешна за младите представители на знака по линия на плановете свързани с чужбина. За мнозина романтична среща и любов с чужденец или чужденка.
В обществен план най-добри позиции ще могат да завоюват дамите над 35 години, които донякъде благодарение на семейството си и на роднинските си връзки ще могат да се възползват от един шанс.
  Мъжете Водолей ще получат помощ, подкрепа или облага от страна на майка, баба или друга роднина жена. Това донякъде ще е и вашия късмет в един важен момент от живота ви.
Какви са изненадите на 2010 за вас? Очаквайте ги откъм промени в имущественото ви състояние, жилище, личен автомобил и откъм всички останали материални неща от вашето битие.

Зодия Риби

  2010 година е време, когато преди всичко ще се наложи да бъдете внимателни във финансовите си дела, да планирате предварително всеки разход, плащане, битова сметка или кредит. Това ще е вашето слабо място, където винаги ще бъде възможно въникването на непредвиден проблем.
  Особено внимание ще изискват отношенията ви с банки и кредитни институции, данъчни или юридически инстанции и др.
  Бъдете предпазливи при подписване на договори и търсете винаги съвета на професионалисти или адвокати.
  Бъдещето на собствените ви деца или на млади хора от фамилията ви ще е свързано по някакъв начин с пътувания, било по работа или във връзка с образованието им. Ще възникват несъгласия помежду ви и конфликти по различни въпроси.
  Каквито и проблеми да възникват в дома ви независимо дали касаят вас лично, родителите ви или други близки знайте, че това са временни ситуации, които рано или късно ще намерят своето благополучно разрешение. Опитайте се да запазите позитивното си мислене и избягвайте състояния на депресии и тъга.
  Любовта ще е едно от малките чудеса в живота ви през тази година. Дали това ще е свързано с нов полъх в чувствата ви, дали ще срещнете нов човек в живота си, за всеки ще е различно. Но усещането, че обичате и че сте обичани ще огрее почти всички представители на знака.
  Промени в работата и кариерата ви благодарение на новите предложения или протекция от страна на мъж.
  Успехи в работа свързана с хора, с комуникации, с набиране на нови клиенти и др.
  И отново се връщам към по-сложната картина свързана с паричните ресурси в семейството, които често ще бъдат проблем поради някаква причина. Възможни са забавяния на заплата, хонорари и др. важни за вас и за семейството ви доходи.
  Неочаквана житейска раздяла с жена.
  Флирт или нова интимна връзка при жените над 35 години.
  Раздяла с приятел/приятелка живеещ или работещ в чужбина поради промяна в интереси и житейски планове. Непочтени действия от страна на хора, свързани с чужбина
  В обществен план мнозина ще имат възможност да направят добра кариера, независимо в каква област влагате своите енергия и знания. Ще получите признание за вашите способности, талант и труд.
  Младите дами могат да бъдат изненадани от неочаквано зачеване или от новини свързани с бременност/раждане на дете в семейството/сред приятелите.
  Младите мъже Риби да внимават когато са зад волана. Опасностите и катастрофите по пътищата не са само част от живота на други хора. Пазете себе си и близките си когато сте на път.

ХОРОСКОПЪТ Е НА http://www.2010.velida.net/

КИТАЙСКИ ХОРОСКОП - ИДВА ГОДИНАТА НА ТИГЪРА - открий своя знак

ТВОИТЕ ХОРОСКОПИ ЗА 2009 ГОДИНА - ГОДИНАТА НА ЖЪЛТИЯ ЗЕМЕН БИК

 


Сходни връзки

ГОДИШЕН ХОРОСКОП ЗА 2010 ГОДИНА - ГОДИНАТА НА ТИГЪРА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди