изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 06:01 EEST
Станимира Антонова стана TOP MODEL of the WORLD 2009    
Мис & Мистър15 момичета от цялата страна претендираха за престижната титла Top Model of the World. Само три от тях обаче се пребориха с тежката конкуренция и заеха престижните първи три места.  На трето място или втора подгласнична стана най-малката участничка в конкурса – 14 годишната Виктория Васева от София. Тя получи като награда от Centransit три нощувки за двама в хотел „Рекс” Метеора – Гърция. А от Creative Hall и FTV Bulgaria специална фото сесия, която ще бъде публикувана в месечно лайф стайл списание и излъчване на мейкинг от сесията по FTV.


На второ място или първа подгласничка на победителката се нареди Райна Караянева, която е също от София. Centransit подари и на нея 4-дневна екскурзия за двама, но в Монте Карло. Заедно с любимият си човек Райна ще отседне във „Форам бутик” хотел. Наградите за русокосата моделка не свършиха до тук. Домакинята на вечерта Галена, която й връчи наградата, покани Райна и половинката и на уйкенд пълен пансион в атракцион „Калоянова крепост”. Creative Hall и FTV Bulgaria подариха и на нея специална фото сесия и видео мейкинг.
  
  Станимира Антонова от Велико Търново бе коронясана с титлата Top Model of the World. Двадесет годишната търновчанка не можа да повярва какво се случва с нея. Като награда тя сложи на главата си короната на Top Model of the World изработена от бижутерите на SSG. Короната е препратка към корените на Търновските царици от второто българско царство. Спазени са характеристиките за епохата, визията и техниката, но със съвременно звучене. Чисто сребро, и корали и чисти морски перли, хармония от цветове и форми. Короната е изработена ръчно за 98 часа. Освен короната, Станимира получи като подарък от Centransit круиз с три нощувки и обиколка на четири гръцки острова за двама. Creative Hall и FTV Bulgaria наградиха и Станимира със специална фото сесия, която ще бъде публикувана в месечно лайф стайл списание и излъчване на мейкинг от сесията по FTV.
  
  След конкурса в продължение на месец екип от модни специалисти ще обучават Станимира за световният финал, който ще събере модели от цял свят.  www.erogance.eu

Станимира Антонова стана Топ модел на България

Търновката е рекламно лице на „Енита”

Станимира Антонова от Велико Търново спечели титлата „Най-добър модел на България” на финалния тур от световния моден конкурс „TOP MODEL OF THE WORLD”. Състезанието се проведе в събота вечерта в „Калояновата крепост” в Арбанаси. Станимира се състезава за короната с 14 момичета от цялата страна.
Търновката получи короната, която е истинско бижу и е почти точно копие на тази, която някога са носили търновските царици от Второто българско царство. Моделът й е взет от фреските на Боянската църква. Короната е сребърна и в нея има чисти морски перли и корали.
Станимира, която е рекламно лице на марката „Енита”, ще представи България на световния финал през януари следващата година в Берлин.
Повече от месец модните експерти на агенция „Expse Model” – България, са обикаляли страната, за да открият най-красивите момичета. Повечето от тях досега не са заставали пред обектива на професионални фотографи, каза мениджърът на агенцията Диана Великова. И допълни, че това състезание не е за красота и в него журито не избира Мис България, а търси момичето, което би могло да стане най-успешният български модел.
Няколко часа преди началото на конкурса момичетата се разходиха по Царевец и видяха Художествената галерия, Археологическия музей, Констанцалиевата къща в Арбанаси и Преображенския манастир.
Ансамбъл „Българе”, Аксиния и Жорж забавляваха гостите на конкурса.
Състезанието „TOP MODEL OF THE WORLD” е конкурс за талантливи модели. Провежда се за първи път през 1993 г. в Маями, САЩ. Миналогодишната победителка е от Бразилия, а нейната втора подгласничка стана Диана Иванчева, която представи България много успешно. Тогава за първи път агенция „Expse Model” – България, изпрати наше момиче в състезанието, но заради късно получения лиценз Диана е била избрана без финален кръг в страната ни, така че проведеният конкурс във Велико Търново е първото официално състезание на агенцията.  http://www.borbabg.com

 

 


Сходни връзки

Станимира Антонова стана TOP MODEL of the WORLD 2009 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.13 секунди