изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 07:13 EEST
Делфин рани две момичета    
ЛюбопитноСветовноизвестният самотен делфин Моко, който заради липса на приятели от своя вид се забавлява с плувци и сърфисти край бреговете на Нова Зеландия, нарани две момичета. Делфинът бутнал от платформите им двете млади 12-годишни момичета, които се учели да станат спасителки на плажа в град Гисборн, намиращ се на източното крайбрежие на Нова Зеландия, пише местният вестник "Gisborne Herald“.




 Едно от момичетата си наранило носа, докато другото имало охлузна рана в областа на хълбока. "Моко е един млад мъжки делфин, който иска само да се забавлява. Той е доста пленителен, но в същото време много силен бозайник", заяви човек от организацията на спасителите в града.

Експертите по делфини предупреждават, че Моко ще става все по-агресивен с напредване на възрастта, но на този етап не е опасен за туристите, които не пропускат шанса да си поиграят с него, когато са на плажа Махиа.

Властите в Гисборн предупреждават всички, които плуват в океана или карат сърф, да внимават и да не се увличат в игри с делфина, който се чувства самотен в отсъствието на други себеподобни. /БЛИЦ


 


Сходни връзки

Делфин рани две момичета | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди