изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 17:31 EEST
ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ ОБЩИНА И ДАНЪЧНИ ЛЕГАЛИЗИРАТ ИКОНОМИКАТА    
ЛюбопитноКомисия, която да извърши повсеместни проверки върху икономическите субекти на територията на Добрич, е назначена от 1 декември от кмета и началника на данъчната администрация. Комисията се назначава в изпълнение на програмата на финансовото министерство за финансова стабилизация и ефективно управление на ресурсите. Целта на проверките е да се легализира дейността на икономическите субекти в общината.

АЛПИНИСТИ РЕМОНТИРАТ ФАСАДАТА НА ВИСОКОТО ТЯЛО

Вчера алпинисти се бяха покатерили по сградата на т. нар. Високо тяло по бул. "25 септември". НДТ научи, че те са ангажирани с ремонта на фасадата на сградата. Както вече писахме, по искане на областния управител Министерски съвет е осигурил средства за основен ремонт на сградата. От държавната хазна за целта са осигурени 17 056 лв. като съсобствениците в сградата - ОББ, Статистическо бюро, също ще участват с финансиране в ремонта. След проведен търг, за ремонт на фасадата, противопожарната и водопроводна инсталация е избрана фирма "ИСА".
НДТ - 3 декември 1999 г.

 


Сходни връзки

ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ ОБЩИНА И ДАНЪЧНИ ЛЕГАЛИЗИРАТ ИКОНОМИКАТА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди