изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 21:31 EEST
АЛБЕНА" ПОЛУЧИ ПРЕСТИЖНОТО ОТЛИЧИЕ SUPERBRANDS    
Новини За трета поредна година на впечатляваща тържествена церемония Superbrands връчи наградите на най-силните потребителски марки на българския пазар, съобщиха от туристическото дружество. В зала „Роял" на Шератон София Хотел Балкан оценените като Superbrands марки получиха своето заслужено признание пред многобройна публика от мениджъри на водещи компании, дипломати, журналисти от национални медии, официални гости от страната и чужбина.

 

Отличията връчиха изпълнителният директор на глобалната организация Superbrands Стийв Дотсън, председателят на Борда на Superbrands България проф. д-р Веселин Благоев, членовете на независимото експертно жури: Божидар Божинов, Валентин Панайотов, председателят на Българската търговско-промишлена палата Цветан Симеонов, изпълнителният директор на Българската агенция за инвестиции Стоян Сталев и др.
500 български и световни марки бяха избрани за Superbrands у нас в резултат на независимото проучване на потребителския сегмент на българския пазар, което бе проведено за втори път с партньорството на водещия институт за пазарни изследвания GFK България. Третото официално издание на Superbrands за България е посветено на марките в сферата на потребителските стоки и услуги. Луксозният широкоформатен каталог проследява пътя към успеха и съвременните достижения на 50 от най-силните марки в България. Проектът е част от глобалната програма Superbrands, която оперира в над 80 страни и промотира водещите марки на националния пазар, както и добрите бизнес практики. За първи път новото издание е придружено от специално приложение - Responsible Superbrands, посветено на обществената значимост на социално отговорния бизнес.
Включените в книгата на Superbrands брандове получиха правото на участие в престижното издание след регламентиран процес на селекция и оценяване, който се осъществява на два етапа: чрез конфиденциално гласуване на независимото експертно жури - Борда на Superbrands Bulgaria, и чрез национално гласуване на потребителите в интернет. Това дава възможност експертното мнение да се разгледа успоредно с мнението на потребителите. Членовете на Борда не получават материално възнаграждение, те не оценяват марка, с която са свързани, или брандове на свои конкуренти.
„Успешната бизнес стратегия може да бъде устойчива само когато предприемачите си поставят широк кръг от цели, които надхвърлят постигането на краткосрочна печалба. Мениджърите не бива да забравят интересите на потребителите, ако искат да допринесат за постигането на общата цел - стабилно икономическо развитие, устойчиво във времето. В същото време потребителите ще се превръщат във все по-значим фактор за развитието на изключително сложните пазарни отношения. Убедена съм, че пазари, на които основни играчи са отговорните предприемачи, не само са от полза за потребителите, но и дават самочувствие и ново измерение на значимостта на компаниите", каза във видеообръщение към гостите еврокомисар Меглена Кунева, съобщава сайтът на Албена”.
 


Сходни връзки

АЛБЕНА" ПОЛУЧИ ПРЕСТИЖНОТО ОТЛИЧИЕ SUPERBRANDS | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 1.05 секунди