изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 16:02 EEST
Бриго Аспарухов даде заявка за президент    
Политика
Незабавно да бъде свикан конгрес на БСП най-късно до пролетта, призова на пресконференция в Перник Бриго Аспарухов, предаде БТА.  Аспарухов, предаде БТА.
Според него е необходимо да бъде избран нов председател, който да бъде и лидер на партията. Евентуалното бъдещо ръководство трябва да поднесе веднага предложенията си за реформи, защото БСП започва да се приспива, не се чува гласа й и като че ли отива в историята, твърди ексразузнавачът и бивш кандидат-кмет на София, издигнат от БСП.


По думите на Аспарухов в момента се наблюдава изключителна пасивност в партийните структури по места, като членовете на социалистическата организация изпълнявали указанията с досада и без проява на активност. Сега партията е 700 000 души, но ако няма кой да запали искрата, рискува да остане в силно камерен състав, категоричен е Аспарухов. Той апелира за активен дебат в БСП, предизвикан от Татяна Дончева. Той можел да доведе до правилен избор на лидер на социалистите.

Аспарухов заяви, че е възможно да се кандидатира за президент, ако това е в интерес на България.

Необходим е закон за специалните служби, каза още Аспарухов. По думите му вече осем години в парламента отлежава проект за закон за разузнаването.

Според Аспарухов е нужен и закон за Националната служба за сигурност и регламентиране на охраняемите лица. В България те са девет, уточни ексразузнавачът. Той апелира за отмяна на привилегията на депутатите да пътуват със сигнална лампа и да се ползват и заради най-малкия повод от охрана. dir.bg
 


Сходни връзки

Бриго Аспарухов даде заявка за президент | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди