изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 10:18 EEST
ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ ТОКЪТ ПОСКЪПВА С 14 % ОТ 1 ЯНУАРИ    
ЛюбопитноТъжен новогодишен подарък се подготвя за одрипяващия български народ. С 14 % да поскъпне токът за населението от 1 януари, предлага НЕК. Поскъпване на тока за промишлеността не се предвижда, съобщи главният изпълнителен директор на НЕК Данаил Тафров вчера. Предложението е част от споразумението с МВФ, според което цените на тока се изменят на всеки 6 месеца. Като се има предвид, че през зимата много семейства плащат около 100 лв. за ток за един месец, то семейният им бюджет ще отънее с по 14 лв. месечно през зимата.


С ПОМОЩИ НЯКОИ... ПЪТУВАТ ЗАД ГРАНИЦА

Ръководителите на социалните служби от областта подготвят списъци с имената на най-нуждаещите се техни клиенти, които ще бъдат изпратени до Бюрата по труда. Търсят се възможности за осигуряване на работа по програмата за временна заетост, която е в сила за периода от ноември до април. Социалните служби разчитат на помощта на експерта по етнически въпроси в областна администрация, защото някои роми пътували зад граница с парите, получени като социални помощи.
НДТ - 9 декември 1999 г.

 


Сходни връзки

ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ ТОКЪТ ПОСКЪПВА С 14 % ОТ 1 ЯНУАРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 1.36 секунди