изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-10 @ 06:58 EEST
ФАЛШИВИ 50 ЛВ. СЕ ВЪРТЯТ В ОБРЪЩЕНИЕ В ДОБРИЧ    
НовиниЗа това, че в търговската мрежа в Добрич се въртят фалшиви банкноти от по 50 лева се жалваха търговци. Продавачи споделиха, че ментетата се появили преди около месец.

Само за един ден от млечната кухня в града отчели в банката няколко фалшиви петдесетолевки. Масово помежду си търговците се предупреждавали да внимават, като приемат плащания с такива банкноти, каза продавачка. Тя сподели, че един ден в магазина, в който работи, влязъл мъж и поискал да му развали една 50-левова банкнота. "Пипнах парите и веднага се усъмних, защото реверът на Пенчо Славейков бе гладък. Освен това, флуоресцентната лента отстрани започна да се лющи" - каза продавачката, която отказала да развали купюра. Друга обаче успяла да падне в капана на мошениците. И при нея дошъл млад мъж и също поискал да му развали 50 лева. "Имах много работа, бях залисана. Развалих му парите и чак после разбрах, че банкнотата е фалшива. Беше чисто нова, лъскава, но реверът беше гладък. На другия ден същият мъж дойде да му разваля още 50 лева, но му отказах" - сподели жената.
 


Сходни връзки

ФАЛШИВИ 50 ЛВ. СЕ ВЪРТЯТ В ОБРЪЩЕНИЕ В ДОБРИЧ | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
ФАЛШИВИ 50 ЛВ. СЕ ВЪРТЯТ В ОБРЪЩЕНИЕ В ДОБРИЧ
Автор: Anonymous да 2009-12-09 @ 17:53 EET
Работодателите да не се правят на ощипани моми, а да снабдят търговските места със средства за проверка. Дори една ултравиолетова лампа върши работа.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди