изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 18:16 EEST
ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП ЗА 2010 ГОДИНА - ЗОДИЯ КОЗИРОГ    
Хороскоп ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП ЗА 2010 ГОДИНА - ЗОДИЯ КОЗИРОГ

Вашите приятели и социалното Ви обкръжение са ключът към любовта през следващите 12 месеца.Така че, някой  приятел ще бъде или сватовник или любовник.Колкото повече излизате и общувате,толкова   по-вероятно е да намерите половинката си.

Ако се окажете в положение да избирате между няколко обожатели,общуването и химията между Вас трябва да са преди сексуалната съвместимост. Не се ограничавайте със старомодни възгледи относно кого и как да обичате.Бъдете непредубедени, защото Купидон Ви е приготвил нещо необикновено.
Вие сте енергични, давате воля на личните си желания,трябва да изразите тези качества.Важно е за Вас да не потъвате в ежедневните ангажименти и отговорности и да не пренебрегвате нуждата от удоволствия. Не трябва да се подценява важността на спокойния и хармоничен дом и семеен  живот, които се поддържат от щастлива и хармонична, емоционална връзка с партнъора Ви. Поставете на първо място емоционалните си нужди и желанието да се забавлявате,работата оставете  на второ място.
Външни фактори,които въздействат на областта ,в която работите вероятно ще окажат влияние на кариерата и структурата на работата Ви следващата година.Това не означава,че съдбата не е във Ваши ръце,напротив.Ако сте подготвени да пътувате и отидете, където възможностите Ви привлекат, тогава това може да е време за значителен прогрес.Все пак усърдната Ви работа напоследък може да Ви накара да почувствате нарастващо недоволство да се приковете към бюрото,докато желанието за забавление и да се изявите творчески става все по-важно за Вас в лична и професионална насока.Твърде дългото време на  усилена работа евентуално ще Ви увлече,така че премахнете напрежението от себе си и започнете да развивате творческите си умения и живота си извън офиса. Време е да бъдете умерени със себе си и да върнете баланса в работата си.
Докато поддържате Вашия обикновено разумен и умерен подход към финансовите въпроси, няма причина да се тревожите за тях.Може да откриете, че имате малко повече пари, с които да се забавлявате, но това не е подходящия момент да поемате излишни рискове относно финансите си.Ако решите да купувате или продавате, не си позволявайте да закъсате и бъдете готови да поставите емоционалните и семейни въпроси преди финансовите.Етичните инвестиции и тези изразени във високите технологии,фармацевтична и козметична индустрия могат да се окажат доходоносни за Вас.Ако можете да бъдете разумни,тогава ще можете да смесвате бизнеса с удоволствието, както и съвместен бизнес и финансови операции с други, които споделят мечтите Ви,могат да се окажат доходни и в същото време приятни. Правете това,което обичате и парите ще дойдат при Вас.
Семейните въпроси може да не бъдат там,където се развива по-голямата част от действието следващата година. Въпреки това,важността им не трябва да бъде подценена.Очертава се увеличаване на емоционалната хармония в дома и подобряване на отношенията с приятелите и семейството.Ключът към създаването на добра атмосфера е Вашето желание да правите компромиси и да поставяте нуждите на семейството си на първо място.Добре ще е да каните гости,ще получите голямо удовлетворение от по-близките контакти с роднините си.Наистина можете да имате емоционална изгода от създаването на хармонична семейна среда. Бъдете готови да прекарате повече време, правейки дома си максимално уютен,привлекателен и приятен.С това ще постигнете чудеса. http://mikael7.com

 


Сходни връзки

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП ЗА 2010 ГОДИНА - ЗОДИЯ КОЗИРОГ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди