изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-02 @ 03:24 EEST
Фолкзвезди се топят взаимно пред данъчните!    
Любопитно Фолк звезди се юрнаха да топят колежките си за укрити доходи и неплатени данъци! Обявеният от НАП телефон за анонимни сигнали в последните дни загрял от обаждания, в които служителите разпознали гласовете на известни изпълнители от конкурентите компании „АРА” и „Пайнер”, научи „ШОУ” от свои източници в Данъчното.


Започналите проверки сред фолк певците ги паникьоса да такава степен, че те започнаха да творят тотални „данъчни хитове”.Така например стана ясно, че bg-звездите всъщност карат… трошки, а не лъскави коли за по 200-300 хиляди лева, с които ги виждаме. По думите им огромните джипове и спортните зверове, с които шпорят по улиците, всъщност са на „приятели”. Чалга звездите черно на бяло са посочили в данъчните декларации, че карат от 10- до 14-годишни автомобили. Единствено Малина има на свое име луксозен автомобил Мерцедес S-класа, сочат данните на КАТ, които са предадени на Националната агенция за приходи. Преслава кара по документи 11-годишен фолксваген, разкриват през смях данъчни.

Част от фолк звездите са декларирали, че имат само по едно собствено жилище с големина от 50 до 60 квадратни метра. Единици като Глория са обявили по 2-3 имота. Затова данъчните ще проверят и къщите, записани на името на роднини, както и информациите за притежаваните от звездите имоти в чужбина, като за това активно „помагат” техни колежки, обаждащи се на анонимния телефон за сигнали на НАП.

„ШОУ” научи, че в момента тече проверка и на наличните пари по банковите сметки на чалгаджийките. Запознати обаче разкриват, че много от най-оборотните звезди са скрили пачките си в банкови сейфове и е много трудно да бъдат хванати. Първоначалните проверки ще приключат до около месец. В резултат на тях ще се реши на кои изпълнители да се направят пълни данъчни ревизии.

От приходната администрация молят всеки, който има информация за хонорарите на проверявани изпълнители или доказателства за броя на участията им, да предостави тези данни на телефона на НАП 0700 18 700 при гарантирана анонимност.

...............................................
МИЛИОНЕРЪТ АЗИС СЕ СТРАХУВА ОТ ОТВЛИЧАНЕ!


След като стана известно, че за миналата година Азис е заработил над 1 милион лева, кралят на фолка изпадна в паника. Според негови близки той е сериозно притеснен за сигурността си, откакто „осветиха” публично доходите му. „Нужно ли е да обявяват колко съм спечелил!? Можеше просто да кажат, че съм съвестен данъкоплатец. Как може да обявяват доходите ми в ситуация, в която случаите на отвличания са ежедневие”, негодува с право Васко.

http://blitz.bg/

 


Сходни връзки

Фолкзвезди се топят взаимно пред данъчните! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди