изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 11:11 EEST
Волен Сидеров: Новините на турски език ще паднат    
Новини София. Новините на турски език ще паднат, мога да го кажа съвсем убедено, но няма да стане за два-три месеца. Това заяви Волен Сидеров, председател на партия „Атака” в предаването „Сеизмограф” по БТВ. Според него се изисква „една подготовка и на мисленето в колегите, защото партия ГЕРБ не е партия „Атака”.

„Това предложение аз го отложих, не го оттеглих с идеята да се направи едно допитване до народа, нека българското общество да се произнесе иска ли такива новини и тогава да стъпи на тази база, за да не може никой след това да сочи с пръст и да каже – това стана заради тази партия, която е националистическа”, допълни още Сидеров. На въпрос защо да няма новини на турски, тъй като България вече е подписала Рамковата конвенция за правата на малцинствата, лидерът на „Атака” отговори, че „практиката показва, че те не са гледани, дори и от тези, които претендират, че са турци или говорят турски”.
Агенция "Фокус"
 


Сходни връзки

Волен Сидеров: Новините на турски език ще паднат | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди