изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-02 @ 03:48 EEST
“ФЛАМИНГО ГРАНД” ВЕЧЕ Е СРЕД ГРАНДОВЕТЕ В БРАНША    
НовиниАлбена - с печат за качество "Водещи медицински СПА хотели & курорти"

С най-новия си хотел “Фламинго гранд” курортът Албена вече има и знака "Водещи медицински СПА хотели & курорти". Той е включен в каталога на регистрираната търговска марка в Европа. Тя си е поставила за цел да събере водещи медицински уелнес хотели и курорти под една “шапка” и по този начин да постигне хотелско коопериране на пазара на туризма, насочен към здравето, информират от сайта на престижната марка.
"Водещи медицински СПА хотели & курорти” предлага широка гама от услуги за национална и международна търговия, както и съществена подкрепа за развитие на здравен туризъм. Това е първокласна марка. Тя е представена на обществеността по време на туристическата борса ITB Берлин през март 2009 г. 
Целта на марката "Водещи медицински СПА хотели & курорти" е да даде насоки за професионални, изпитани и качествени медицински услуги, да увери гостите на включените хотели, че ще получат спа с траен ефект и адекватна медицинска помощ в премиум сегмента на пазара. Тази марка е уникална по своя дизайн.
Изискване за членство на хотели и курорти във "Водещи медицински Спа хотели & курорти” е да реализират професионална медицинска и спа услуга и да отговарят на определени критерии за качество на хотела. През първата година хотелът преминава през проверка на качеството. Извършва се неутрална и независима проверка. Това ще определи дали отговарят на изискванията за медицински услуги и спа. Резултат от тази проверка е доклад, който да посочва, че хотелът или курортът има потенциал за изпълнение на задачите, свързани със сертифицирането от немската Медицинска СПА асоциация.
В рамките на 2 години от тази проверка на качеството трябва да премине и акредитиране от сертифициращ орган TUV Rheinland Group и от немската медицински Спа асоциация, разработена от "Медицински красота стандарт за качество на система за тестване", след което обектът да бъде сертифициран.
Всеки хотел, който притежава тази марка, има своя собствена визия и философия, но всички имат една обща цел. Тези хотели и курорти отговарят на най-високите медицински стандарти и предлагат първокласни медицински СПА процедури, които са предвидени за отдих, почивка и здраве. Приоритет е здравето на клиента.
Този печат за качество дава на госта сигурност, че може да очаква висококачествено обслужване.
За петзвездния Супериор хотел “Фламинго Гранд” е посочено, че е разположен в сърцето на курорта Албена в България. Той предлага модерни съоръжения и предоставя услуги от всякакъв вид. Това прави хотела най-добрият избор за индивидуална уелнес почивка. Предлага голям избор от луксозни студиа и апартаменти с елегантна мебелировка и незабравим изглед към морето.
Само на 150 метра от хотела е 3-километрова плажна ивица. В центъра за красота "ЕЛЕМЕНТС СПА” има пет външни басейна, плувен басейн с хидро-терапия, ароматерапия и още много възможности, които помагат на госта да се отпусне. Това райско място предлага на гостите една сложна комбинация от избрани традиционни лечения, спа и уелнес други лечения, посочва сайтът. И още - на 2-рия етаж от спа центъра има 10 кабини за терапевтичен масаж и различни терапии за тяло. Зимна градина, тераси, слънцето и местата за почивка предоставят на всички гости възможност телата и душите да се изпълват с жизненост и енергия
 


Сходни връзки

“ФЛАМИНГО ГРАНД” ВЕЧЕ Е СРЕД ГРАНДОВЕТЕ В БРАНША | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.25 секунди