изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 19:52 EEST
ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ КУЦИЯ ИЗБЯГА ОТ СЛЕДСТВИЕТО, СКАЧАЙКИ    
ЛюбопитноИзвестният в Добрич с множество кражби пи присъди Мариян Христов - Куция, избяга от втория етаж на Окръжна следствена служба във вторник посред бял ден. Куция излежавал тригодишна присъда във варненския затвор. Във вторник той се явил в добричкия съд и получил удовлетворение от магистратите, които намалили присъдата му на две години. Под конвой затворникът бил отведен в следствието и закопчан с белезници за стълбището. За 10 мин. Куция бил оставен сам. Врелият и кипял крадец тутакси се освободил от железата и изчезнал, скачайки от козирката на площадката между първия и втория етаж.


УЧИТЕЛИ ПОВИШИХА КВАЛИФИКАЦИЯТА СИ

Вчера 44 детски учители от ЦДГ в Добрич получиха свидетелствата си за пета квалификационна професионална степен. Курсът бе организиран през октомври 1999 г. Свидетелствата ще отличават завършилите от колегите им, които не са преминали курса. Най-голяма инициатива за обучение са проявили учителите от ЦДГ 18, като общо 7 учители са се включили в обучението, следват ги колегите им от 27 градина и ЦДГ в кв. "Рилци".
НДТ - 16 декември 1999 г.

 


Сходни връзки

ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ КУЦИЯ ИЗБЯГА ОТ СЛЕДСТВИЕТО, СКАЧАЙКИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди