изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 09:45 EEST
Във Варна простреляха жената и сина на престъпник    
Новини
Майка и дете са простреляни във Варна, съобщиха пред “Фокус” от Националния медицински координационен център. Сигналът за инцидента е подаден около 16,25 часа. Изпратен е екип на Центъра за спешна помощ до хотел „Казабланка” във вилната зона "Свети Никола" в квартал "Виница", където се е разиграла стрелбата.


Жената е на 35 години и е с огнестрелни рани в дясното бедро и гръдния кош. Детето е на 11 години - в корема и между бедрото и задните части.
Простреляните са настанени в МБАЛ „Света Ана” в стабилно състояние.

Майката и синът й са били простреляни в автомобил, съобщи д-р Мая Рашева, директор на Спешна медицинска помощ-Варна. Според нея двамата са били простреляни от "мощно огнестрелно оръжие".

От МВР потвърдиха за стрелбата и уточниха, че ранените са жената и детето на  криминално проявения И.П. , на 40 г., известен с прякора Джованито. По първоначални данни нападателите били двама, облечени с тъмни дрехи, и избягали веднага след стрелбата.

Под ръководството на директора на ОДМВР-Варна се провеждат оперативно-издирвателни действия за установяването и задържането им. Изградени са КПП-та, уведомени са съседните областни дирекции и Окръжната прокуратура във Варна. По информация на "Фокус" входът и изходът на квартал „Виница” във Варна са завардени от униформени. Целият път е обграден с полиция има и шипове за пукане на гуми. Задръстването в района е огромно. Полицията оглежда автомобилите и спира избирателно.

На 18 ноември майка и детето й бяха простреляни на улицата в Ямбол. Момиченцето, което беше на година и половина, почина, а 38-годишната майка бе тежко ранена. Стрелецът - техен съсед, простреля и собствения си вуйчо, след което се самоуби.

dir.bg
 


Сходни връзки

Във Варна простреляха жената и сина на престъпник | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди