изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 19:35 EEST
Мумио “Тян Шан” и “Тибетски еликсир” лекуват алкохолизъм    
Здраве Алкохолизмът е лечим! Резултатите са трайни, като се прилага и легендарното “Мумио “Тян Шан” от Киргизките планини над 5000 м – най-чисто в света. Това универсално здравословно средство има свойства, които са изучени достатъчно добре детайлно. Доказано е, че този мощен природен продукт – биостимулатор, е способен да потиска мутационните процеси в организма.

Да стимулира функциите на имунната система. Да ускорява 10-15 пъти възстановяването на повредените тъкани и да спасява от начална форма на цироза при алкохолиците. Няма в страната друг ефективен метод за лечение на това сложно заболяване. Медицински център “Био Дар” дава нов шанс за спасение на хората, заболели от алкохолна зависимост. Лично д-р Анелия Кадийска, диетолог, главен асистент, водещ български учен помага на страдащите. Обикновено в кабинета идват роднини на заболелите, получават съвети и комплекта за лечение на алкохолизъм и книгата-методика “Алкохолизмът – шанс за спасение”. В нея стъпка по стъпка е описано как да се избавите от този проблем. Абстиненцията се игнорира още първата седмица от лечението, след третата човекът е в ремисия, лечението продължава 3-6 или 9 месеца, в зависимост от случая.

Благодарение на специалния билков продукт “Тибетски еликсир” и Мумио Тян Шан много бързо се постигат желаните резултати. Лечението продължава с определени билки и билкови продукти. Десетки хора са спасени.

Целебните свойства на Мумио са свързани с наличните в него биологично активни вещества (28 химически елемента, 30 микро и макро елементи, метали, аминокиселини, витамини от групата A, B, C, етерични масла и др., повече от 50 компонента). Освен това Мумио “Тян Шан” се прилага успешно между курсовете на противораково лечение: помага да се отстранят нежелателните последствия от химио и радио терапия. Алкохолизмът вече е лечим! Няма неизлекуван човек, изпълнил програмата.

Консултации и ценни съвети за правилното прилагане на програмата, както и по други въпроси свързани с подобряване на Вашето здраве, ще получите и от Доктор Елена Динчева, психиатър, психотерапевт лекува неврологични, депресивни и страхови състояния, злоупотреба или зависимост към: алкохол, медикаменти, тютюн, храна, хазарт и др.
Проблемни отношения със съпруг/съпруга, деца, родители, колеги и др.
Сексуални дисфункции
Разстройства на съня
Стрес и житейски кризи
Нощно напикаване, заекване
Курсовете на лечение в Биодар преминават при запазена дискретност.

За повече информация, консултации и записвания
София: тел. 02/983 21 50, 980 56 92, бул. “Сливница” №174;
Варна 052/600 416, ул. “Райко Блъсков” № 14
www.kabinet.biodarmedo.com

http://www.az-jenata.com

 


Сходни връзки

Мумио “Тян Шан” и “Тибетски еликсир” лекуват алкохолизъм | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.18 секунди