изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 23:38 EEST
Интерпол се включи в издирването на тялото на Тасос Пападопулос    
По света Кипърските власти са получили от Интерпол полезна информация във вързка с изчезване на тела на покойници в чужбина, като част от разследването на кражбата на тленните останки на бившия президент на страната Тасос Пападопулос, съобщи агенция Франс прес.



Следователите са получили информации за методите на разследване, прилагани при подобни кражби, съобщи говорителят на полицията Михалис Кацунотос.

С информациите от Международната организация на кримналната полиция ние ще видим как са били извършвани тези престъпления, както и методите, използвани от полицията на тези страни, за да бъдат събрани парчетата от пъзела, каза говорителят.

Тленните останки на Пападопулос, който почина на 12 декември 2008 г. на 74-годишна възраст, бяха откраднати през нощта на 10 срещу 11 декември от гробището в село Дефтера, близо до Никозия.

Следователите са събрали също ДНК-проби от мястото на вандалския акт.

Тези нови елементи се проучват, също както и другите материали, с които разполагаме, с основната цел да се намерят тленните останки и да се идентифицират виновниците, каза говорителят. Той отрече семейството на Пападопулос да получило искания за откуп, за да бъде върнато тялото на бившия президент.  www.dnevnik.b
 


Сходни връзки

Интерпол се включи в издирването на тялото на Тасос Пападопулос | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди