изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 01:15 EEST
"Е.ОН БЪЛГАРИЯ" ОТКРИ НОВ УЧЕБЕН ЦЕНТЪР    
НовиниКомпанията вложи 255 000 лв. в създаването на центъра, към които се прибавят и 45 000 лв. под формата на съоръжения, дарени от нейните партньори

"Е.ОН България" откри нов Учебен център за безопасна работа и експлоатация на официална церемония, състояла се вчера в района на Разпределителния обслужващ център във Варна, в присъствието на представители на академичната общност, партньори и служители. Това съобщиха от пресслужбата на компанията. Оттам допълват, че Учебният център разполага със специализирани кабинети за работа по табла и  електроразпределителни касети, за работа с комутационни апарати, за работа по кабели, лекционна зала, учебен трафопост, както и площадка с монтирани въздушни и кабелни линии, така че служителите ще се обучават в условия, аналогични на реалните. Центърът за обучение по безопасност ще обучава както служители на  "Е.ОН България Мрежи", така и нейните партньори - подизпълнители, допълват от фирмата. На церемонията по откриването Мартин Краус - член на УС на "Е.ОН България", е заявил, че целта е да всеки техник да преминава поне едно обучение годишно, както и да има тренировъчна база, за подизпълнителите и техните служители също да бъдат обучавани.
Реализираният проект възлиза на 255 000 лева, като партньорите на компанията също са дали своя принос в реализацията на центъра - чрез безвъзмездно предоставяне на мостри на най-често използваните в електроразпределителната мрежа съоръжения на обща стойност 45 000 лева, добавят от дружеството.
Безопасната работа и опазването на живота и здравето на служителите е основен приоритет в политиката на "Е.ОН България", категорични са от фирмата, като през последните години в тази посока са предприети редица инициативи, които целят да развиват професионалните умения на служителите и едновременно с това да повишават културата на безопасност, която е много важна част от професионалната компетентност в работата с електрически съоръжения.
 


Сходни връзки

"Е.ОН БЪЛГАРИЯ" ОТКРИ НОВ УЧЕБЕН ЦЕНТЪР | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди