изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 23:28 EEST
Цял квартал скован от страх заради шизофреник-убиец    
Новини
Жителите на кв. Възраждане в Рудозем са в страх и напрежение след завръщането на Айдън Оллу, който бе настанен в психиатрия след жестокото убийство на баща си, съобщи кметът на Рудозем Николай Бояджиев.  Съседи на семейство Оллу са в шок от освобождаването от психиатричната болница на страдащия от шизофрения убиец. Той е на свобода след решение на съда в Раднево, прекратяващ принудителната медицинска мярка, предаде БТА.


Айдън Оллу избегна присъда за жестокото убийство на баща си през ноември 2006 г., тъй като бе освидетелстван като невменяем.

Съседите са потърпевши от около 10-годишните прояви на агресия на Оллу, посочват от община Рудозем. Психично болният мъж избягва престой в затвора за палежи, опити за убийство, блудства с деца именно заради диагнозата си.

След подобно освобождаване от психиатрия в Кърджали, Айдън Оллу уби с брадва баща си през 2006г. Хората в Рудозем се питат трябва ли да направи отново убийство, за да бъде настанен в психиатрия, обяснява кметът Николай Бояджиев.

От ОДМВР - Смолян уточниха, че районът около къщата на Оллу в Рудозем е под полицейско наблюдение. dir.bg

 


Сходни връзки

Цял квартал скован от страх заради шизофреник-убиец | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди