изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 03:25 EEST
Диана Великова: Слави Трифонов спря "Голите новини"!    
Интервюта

Не съм била любовница на Манол Велев.

Еротичният фотомодел Диана Великова е родена в София. Завършила е „Режисура и фотография” във Варненския свободен университет. Кариерата й стартира, когато е едва 14-годишна. Днес тя има зад гърба си фотосесии за „Плейбой”, Пентхаус” и безброй други издания. Работила е като гол модел на три континента, а от 2006 г. е шеф на модна агенция „Експоуз”.




- Излезе информация, според която си имала интимна връзка с Манол Велев. И последния телефонен номер, който е набрал, преди да го прострелят, бил твоят. Вярно ли е?
- Спрягали са ме като любовница на много мъже. Като започнеш от Любо Ганев и бившия Главен секретар на МВР- ген. Васил Василев, и стигнеш до Поли Пантев. С Любо се познаваме, но само толкова. С Поли Пантев дори някакви журналисти твърдяха, че са ме снимали пред заведение. Та аз дори не зная как изглежда този човек. А с Манол Велев вероятно са ме свързали, защото навремето работех в издателство „Дакс - медия”, което е негово. Бях шеф на рекламата.

А Манол Велев беше големият бос.

Имала съм съвсем бегли контакти с него. Писали са, че номерът ми най-често присъствал в разпечатките на разговорите му, а аз никога не съм разговаряла с Манол по телефон.

- Хората те помнят и като момичето от “Голите новини” на МСАТ. Как влезе в голия отбор?
- Покани ме продуцентът и режисьор на предаването Стилян Иванов без конкурс. На кастинга се явили страшно много момичета- половината от които - стриптийзьорки и компаньонки... Но продуцентите търсеха интелигентни девойки, които да са по-скоро журналистки. Моята задача беше да науча останалите момичета как да не прескачат тънката граница между еротика и порнография.

- А защо спря предаването?
Намеси се конкуренцията. Голите новини по МСат се излъчваха на гърба на "Шоуто на Слави" по БТв. Двете предавания влязоха в люта битка за зрителско внимание. В един момент интересът към нас стана толкова голям, че

сериозно смъкнахме рейтинга на шоуто на Дългия.

Което пък накара много от рекламодателите им да се прехвърлят при нас. Стигна се до положение, при което от 30 - минутно предаване, 20 бяха изпълнени с реклама. Тогава шефът на рекламата в "Шоуто на Слави" успя чрез някаква финансова схема да влезе в управителния съвет на телевизия МСат.

И веднага „препоръча” предаването ни да се свали от ефир. След края на един от поредните епизоди ни събраха целия екип в стаята на шефовете. Там беше и въпросният господин, който заяви: "Телевизията ще се продава на американска компания и не е хубаво да посрещнем янките с голотии." Смешното е, че форматът на “Голите новини” всъщност е американски. По-късно се разбра, че американската оферта е блъф. Но предаването така и не бе върнато в ефир. Въпреки космическия си рейтинг. Гледаха ни не само в България, но и в чужбина. Две немски телевизии и Канал Франс интернационал наддаваха за правата да излъчват „Голите новини” в техните държави със субтитри.

Така се действаше тогава. Когато някой ти пречи- внедряваш свой човек в предаването или телевизията, която го излъчва, и го разбиваш отвътре. Надявам се някой ден Дългия да има доблестта да си признае, че е играл с нечисти средства.

- А има ли срастване на модния бизнес с мафията?
- Чувала съм, че го има. Но това не е моят бизнес. Случва се в агенцията да ми звънят разни заможни бизнесмени, да си поръчат момичета за секс. Директно им затварям телефона. Някои даже са по-нахални и пак се обаждат. Имам нетърпимост към господа с подобни щения. Ще ти дам само един пример. Бях на едно парти, организирано от бившата дясна ръка на Дарина Павлова в агенция „Мега талант” Мария Бонева (Преди време въпросната дама бе залята с киселина-б.а.).

Водеща беше Деси Тенекиджиева. След купона трите, заедно с още една наша приятелка- Антоанета, продължихме веселбата в бар „Блек лейбъл”. По едно време на масата ни се кютна някакъв пиян тип с изтъркано, мизерно яке и вонящ на пот. Прихвана Антоанета през кръста, явно я познаваше, и почна да я целува. Усетих, че на Антоанета не й е приятна компанията му и му казах:
"Господине, пиян сте, миришете лошо, разкарайте се от нашата маса!"

Онзи обаче ме изгледа кръвнишки и продължи. При което Деси Тенекиджиева ми прошепва в ухото: "Виж кво, с тоя така няма да се справим, ами дай да измислим нещо друго." Защо, питам я аз учудена. Ами, защото това е един олигарх! Тогава неговият прякор нищо не ми говореше.

- Имаш ли си гадже?
- Имам връзка от 9 години. Приятелят ми се казва Деян Петрески и сме по 24 часа в денонощието заедно. Той ми е съдружник в агенцията за модели „Експоуз”. Всъщност в деня и часа на покушението срещу Манол Велев, с приятеля ми бяхме заедно. По вестниците пишат разни глупости, че полицаите ме разпитвали, че ме влачели по дела като много важен свидетел… пълни глупости!

Едно интервю на Илиян АТАНАСОВ
http://blitz.bg

Бащата на Весела Лечева – Никола Лечев: Манол Велев вече е 40 кила

Диана Великова - пак с награда като модел

Голата ни поетеса Теа утешава САЩ

БЪЛГАРКИТЕ И ГОЛИ СА ПО-ХУБАВИ ОТ АМЕРИКАНКИТЕ

 


Сходни връзки

Диана Великова: Слави Трифонов спря "Голите новини"! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди