изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 08:50 EEST
Eкстра Нина: Някои колежки работят и като проститутки на повикване!    
Интервюта Ако мога, бих си укрила доходите, откровена е Екстрата.

Нина Димитрова, по-известна като Екстра Нина, е една от пионерките в поп-фолка. Хващаме блондинката, която скандализира България с еротична чалга, посветена на Бойко Борисов, за да си поговорим за премиера, данъците, мутрите и певиците с консумация.

- Защо напусна “Пайнер”?
- Просто исках да опитам сама.

- В разгара на скандала с укритите от изпълнителите данъци, искам да те питам ти би ли си обявила всички получени пари за облагане? Например идваш на моята сватба да ми пееш, аз ще ти платя примерно 5000 лв., но ако дойдат данъчните, ще кажа, че приятелски си ми пяла. И ти какво?
- Много просто. Няма да кажа. Сумата няма да я обява, много естествено. Защо да я обявявам? Защото държавата нищо не ти дава.

- Лично теб страх ли те е да те разследват данъчни?
- За какво да ме е страх? Аз имам фирма, по ДДС е регистрирана. Всички участия имат фактури, всичко е обявено. Естествено е, че има и други, но няма да ги кажа. Не е възможно някой да ги докаже. Аз няма да си спомня къде съм пяла на парти и т.н.

- Обявиха, че Азис е декларирал 1 милион лева приходи. Това не е ли ужасно - да раздуят данъчните кой колко пари взима при този бум на отвличания?!
- Да, аз мисля, че това не трябваше да се случва. И особено в такъв период. Да се отприщи пътят на отвличанията, на деца на известни хора, на майки, на бащи. Това е най-лошото и ще продължава. Моят мъж казва, ако някой иска да ме отвлече: „Подарявам ви я! Нямам никакви пари, взимайте я и толкова!”

После да не се налага да дават, за да ме вземе обратно

/смях/.

- Нина, по какъв повод направи тази скандална песен за Бойко Борисов?
Откъде ти дойде наум подобна щура идея?

- Сънувах Бойко...

- Еротичен сън ли беше?
- Не, сънувах, че сме на един купон и че ме кара да пея една родопска песен. И аз, понеже много обичам да пея “Руфинка болна легнала”, му я изпях. Той ми каза “Браво, браво”, а после попита: “А нещо за мен няма ли?”. И аз, като се събудих, се сетих, че мога да направя някоя песен за него.

- Добре, защо като си го сънувала облечен, реши, да го “съблечеш” в текста на песента?
- За да се римува, измислих “ …в луда страст/ бате Бойко между нас/ нали знаеш, Никол/ как си го представям гол”. Това го направих, за да бъде интересно. Да предизвика скандал и провокация. По принцип и Никол го харесва, и аз го харесвам като мъж.  Въпреки че той е прекалено суетен. Ако влезе в контакт с него, човек може и да се разочарова, като мъж, разбира се, нали, но като го гледам, ми харесва.

- Той разсърди ли ти се за еротик-парчето?
- Не, не ми се е разсърдил. Имам му номера. Някой път ще му се обадя.

- Пяла ли си на ушенце на някой от вече избитите босове?
- Пяла съм единствено на Жоро Илиев. Аз тогава бях най-голямата звезда на фирмата, най-известната. Беше в “Кошарите”. Бяха ни извикали Малина, мен, Глория. Много пяхме тогава. Отрупваха ни с пари. Банкнотите, които Жоро Илиев и приятелите му хвърляха, ходехме върху тях - целият под беше с пари!

- А знаеш ли за твои колежки, които “играят” на два хонорара? Един за пеене и още един - за сексуслуги?

- Да. Чувала съм много такива неща. Казвали са ми ги. Има списък и имена. Не искам да коментирам. Пазила съм се от такива. Една колежка ми казваше навремето:

„Вие не може да се таковате правилно, с подходящия мъж!”

За мен е важна любовта. Ако исках например кариера - такава като на моите колежки, наистина можех да си хвана страшно богати хора. Даже навремето Коко Динев ми казваше: „Леле, Нинче, каква си била сладка!”. Да, бе, сладка съм, защото не съм била с тебе!

- Сега ще кажеш, че си единствената, която не е имала нещо с Коко Динев?
- С Коко много се уважаваме. От самото начало се познаваме. Имаме някакви такива шегички, като на всеки мъж към една жена. Нещо като флиртче. Нищо друго. Между другото Емилия доста я уважавам и я харесвам като певица. Радвам се, че е с него.

- Имаш ли деца?
- Не, нямам...

- Защо?
- Ами, просто така… Моята майка е родила 5, тъй че достатъчно и за мен. 3 момичета и две момчета сме.

- Ти не искаш ли деца?
- Не, просто така ме е завъртял животът, че кариера, кариера…

- Не ти остава време ли за деца?

- Вече сме се решили с Краси...

- Искаш да станеш нормална съпруга ли?

- Нормална съпруга, като всички останали. Срещнах съпруга си и видях, че има хора като мен. Много си допадаме, тъй че вече съм осъзнала, че мога да имам нормално семейство.

- Ти си от първите певици в този жанр. Какво мислиш за младите ти колежки?
- Има някои, които могат, които имат много данни. Но има и такива, които са като едни балони. Рано или късно се спукват. Като минат две-три години, и те вече нищо не могат да покажат, освен силикона си.

- Спомена силикон. Къде имаш силикон по себе си?
- Нямам силикон по себе си. Нямам нужда засега. Моят мъж каза, че никъде не искал да слагам. Даже тези бръчици покрай очите си ги харесвам.

- Би ли си легнала с жена?
- Никога, абсолютно не!

- Добре, някоя юркала ли те е? Ти си интересна жена.
- Имах една колежка. Работех по ресторантите. Тя непрекъснато ме гледаше и ми казваше: „Мале, аз съм влюбена в теб, много те харесвам! Направо те обожавам!”, но аз й отговарях, че обичам мъжете, а не жените. И в Канада една ми се свличаше в краката, дърпаше ми полата и аз я ритах пред всички, пред цялото заведение. Беше нещо ужасно!

- Чувстваш ли се звезда и имаш ли полза от това?
- Няма полза. Има смисъл само при глобите от КАТ.

- Вадиш някой плакат или...?

- Вадиш някоя двайсетолевка... и 50 съм давала.

Едно интервю на Жоро Захариев
http://blitz.bg
 


Сходни връзки

Eкстра Нина: Някои колежки работят и като проститутки на повикване! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди