изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 14:03 EEST
Син на Кадафи пердаши жена си в хотел    
По света
Синът на либийския лидер Муамар Кадафи - Мутасим Кадафи, известен повече като Хан*** Кадафи, се оказа в центъра на нов скандал, свързан с домашно насилие, предаде БТА.  Рано сутринта на Коледа полицията в Лондон била извикана от персонала на луксозния хотел "Клариджис", тъй като от апартамент, който Хан*** бил наел, се разнесли женски писъци.


Когато полицията пристигнала на мястото, вратата на апартамента била заключена, а трима бодигардове на семейство Кадафи се опитали да попречат на полицаите да влязат вътре.

В апартамента 33-годишният Хан*** бил отседнал със съпругата си, 29-годишната Алин Скаф, която е модел, както и с техните деца. Между съпрузите избухнал спор, който прераснал в насилие. По-късно Скаф била откарана с линейка в лондонска болница със счупен нос.

Тримата охранители на семейство Кадафи пък били арестувани за възпрепятстване на полицията. Самият Хан*** се отървал, като се обадил в либийското посолство в Лондон, откъдето информирали полицаите, че той има дипломатически имунитет, пише "Дейли мейл".

От лондонската полиция направиха изявление, в което потвърдиха, че полицаи са били извикани заради инцидент в хотела на 25 декември и че оттам жена е била откарана в болница с травми по лицето. В изявлението не се уточняват имената на хората, замесени в скандала. Казва се само, че откараната в болницата жена е твърдяла, че е получила травмите по време на злополука.

Хан*** Кадафи не за първи път има проблеми с властите заради домашно насилие. Миналото лято той и съпругата му бяха арестувани в Женева по обвинения, че са набили прислуга в женевски хотел. Този скандал предизвика напрежение в отношенията между Швейцария и Либия. dir.bg
 


Сходни връзки

Син на Кадафи пердаши жена си в хотел | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди