изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 19:32 EEST
Простреляха бизнесмен в Овча Купел    
Ред и сигурност
Тази вечер в столичния квартал "Овча купел бе прострелян мъж в близост до жилищен блок, предаде БГНЕС. На мястото на престъплението има два полицейски микробуса и екипите на полицията, които работят по случая са отцепили района. От пресцентъра на МВР уточниха, че 49-годишен мъж е бил ранен при инцидент около 20 часа тази вечер в столичния квартал “Овча купел”.


Докато заключвал автомобила си той усетил парване във врата. Когато се прибрал в апартамента си, установил, че е ранен и сигнализирал в полицията. На място веднага са изпратени екипи на Шесто РУ на МВР и СДВР. Мъжът е транспортиран в болница за оказване на медицинска помощ. Работата по изясняване на случая продължава.

Простреляният е строителният предприемач Иван Митров, съобщи Дарик Радио.
дир.бг

Полицията изяснява инцидент в столичния ж.к. “Овча купел”
30 декември 2009 | 22:19 | Агенция "Фокус"
София. 49-годишен мъж е бил ранен при инцидент около 20 часа тази вечер в столичния квартал “Овча купел”, съобщиха от пресцентъра на МВР. Докато заключвал автомобила си той усетил парване във врата. Когато се прибрал в апартамента си, установил, че е ранен и сигнализирал в полицията. На място веднага са изпратени екипи на Шесто РУ на МВР и СДВР. Мъжът е транспортиран в болница за оказване на медицинска помощ. Работата по изясняване на случая продължава.

Простреляха бизнесмена Иван Митров

Строителният предприемач Иван Митров е бил прострелян тази вечер в столичния квартал Овча Купел, съобщава МВР. Инцидентът е станал малко преди 20 ч. Бизнесменът е паркирал автомобила си пред блок 527, когато по него е стрелял неизвестен мъж. Иван Митров е във ВМА с леки наранявания, без опасност за живота. Полицията издирва извършителя.

Кадри от мястото на инцидента вижте в прикачения файл. Подробности по случая очаквайте в утрешните емисии на bTV Новините.

 


Сходни връзки

Простреляха бизнесмен в Овча Купел | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 1.56 секунди