изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 13:49 EEST
Тъстът на Гунински уби момче    
Новини
Семейството на Румен Гунински, което преживя отвличане, се оказа замесено в нова човешка трагедия. Радул Радулов - тъстът на правешкия бизнесмен е причинил катастрофа, при която загива младо момче. Поне така е записано в полицейските регистри. Според очевидци обаче джипът убиец е бил шофиран от сина му Марин Радулов – брат на Петя, сегашната съпруга на Румен Гунински.


Драмата се е разиграла в Ботевград на 30 декември. Около 18 часа джип “Сузуки Витара” се движи бързо по ул. “Христо Ботев” в Ботевград. Колата не спира на знак “Стоп” и се натриса зверски в автомобил “Фолксваген”, идващ по ул. “Божко Божилов” в града. При катастрофата загива Чавдар Генов – младежът, пътувал във “Фолксваген”-а. В регистрите на КАТ е записано, че зад волана на джипа е седял Радул Радулов – тъстът на Гунински.

Според очевидци, дали показания в полицията, малко преди катастрофата джипът е бил забелязан на бензиностанция “Лукойл” в града. Свидетелите твърдят, че не тъстът, а деверът на Гунински е седял зад волана, с него били още двама души – бизнесменът Петко Пешев и бившия шеф на Горското Васко Василев.
След катастрофата обаче останалите, пътували в колата твърдят, че е шофирал Радул Радулов. След катастрофата той дава кръвна проба заедно с Василев и Пешев.

“Видях джип, идващ откъм центъра по улица „Христо Ботев”, който не спря на знак „Стоп”. Не мога да преценя с каква скорост се движеше, но беше висока. Джипът се вряза в лек автомобил, идващ откъм Зелин по улица „Божко Божилов”. Всичко стана за секунди. Ударът отхвърли колата в двора на съседите ми. Веднага отидох, за да проверя за ранени. Дойдоха и други хора. Видяхме безжизненото тяло на момчето, увиснало на предпазния колан. Нямаше кръв по него. Някой се обади в Спешна помощ. Линейката дойде веднага, но за съжаление момчето бе починало на място. Това установи лекарят”, разказва очевидец на катастрофата пред “Ботевградски вести”.

Загиналото момче е завършило магистратура в УНСС. В деня на катастрофата то се е прибирало в родния си град, където е имало намерение да празнува Нова година с приятели.
Бащата на Чавдар е лекар. Д-р Правдислав Генов работи в етрополската болница като рентгенолог, дежури и в Спешна помощ.
Майката на момчето, също лекар, е починала преди години след тежко боледуване.

От полицията в Ботевград отказаха да дадат по-подробна информация и заявиха, че случаят все още се проверява. Официално като виновен за катастрофата се разследва тъстът на Гунински Радул Радулов.
Чавдар Генов бе погребан на 1 януари.

Случаят разбуни духовете в Ботевград, по форумите в интернет е пълно с десетки коментари, които единодушно твърдят, че всъщност деверът на Гунински Марин е виновен за катастрофата.
Стартира и инициатива за създаването на специална интернет-страница: www.naglite-botevgrad.com -- нека този сайт да бъде в памет на убития човек, а също така да се развие като място, където да се публикуват свидетелсва и за други наглости и наглеци. Няма кой да ни отърве от тях, ако ние сами не си помогнем, пише разгневен интернет-потребител.

Мария Николаева, “БЛИЦ”
 


Сходни връзки

Тъстът на Гунински уби момче | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди