изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 05:25 EEST
ДОБРИЧЛИЯ АЛАРМИРА ЗА САЙТ - ИЗМАМНИК    
ОбществоДобричлията Николай Рогов алармира за сайт измамник в мрежата. Пред журналисти Рогов заяви категорично, че има съмнения за измама от фирма "Вивабид" ЕООД - София. "Много неща съм купил в мрежата. Не за първи път пазаря он-лайн.

Натъкнах се на аукцион на адрес www.vivabid.bg, където харесах един от продуктите. Включих се в аукциона, като два пъти съм платил по 13.99 и веднъж 34.99, общо 62.97 лв. Получих официално уведомление, че съм спечелил на имейла си заедно с покана в тридневен срок да внеса по някоя от сметките на аукциона достигната сума, като в цената е включена и доставка на продукта - телевизор, за който играх в интернет аукциона. Преведох на посочена сметка парите, но телевизор още нямам. Опитах няколко пъти да се свържа с фирмата, организатор на сайта, но нито по имейл, нито по телефон успях. За мен този аукцион е измама и настоявам или да получа спечеления от мен артикул, или да ми бъде възстановена платената сума" - разказа Рогов. Той е подал сигнал за некоректния виртуален аукцион и до местното подразделение, както и до централата на комисията за защита на потребителите.
"Бих искал чрез вашия вестник да обърна внимание на потребителите на интернет аукционите да не участват в наддаванията за продукти на www.vivabid.bg, за да не останат излъгани като мен" - казва в заключение Рогов.
Н. Рогов предостави копия на платежните, с които е превел посочените суми по сметка на фирмата, собственик на аукциона.
 


Сходни връзки

ДОБРИЧЛИЯ АЛАРМИРА ЗА САЙТ - ИЗМАМНИК | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди