изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 08:35 EEST
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ    
Ред и сигурностПрез изминалото денонощие са  регистрирани едно криминално престъпление и едно пътно-транспортно произшествие, с материални щети. Двете произшествия са възникнали на територията на гр.Добрич.

 

> На 04 януари т.г. около 18,40 часа в района на ЖК “Балик” гр.Добрич, неизвестно лице, чрез използване на сила е отнело дамската чанта на 63-годишна жена от Добрич, с намиращите се в нея 900 лева, служебни документи и три мобилни телефона. Съобщение за извършеното престъпление е подадено в 19,50 часа в Първо РУ на МВР Добрич. Провеждат се оперативно-издирвателни мероприятия за установяване извършителя на деянието. По случая е образувано досъдебно производство.

          > На 04 януари т.г. на паркинг в гр.Добрич е възникнало пътно-траспортно произшествие между лек автомобил “Деу Есперо”, с водач П.Д. /46/ от гр.Добрич и “Фолксваген Голф”, управляван от М.Д. /40/, от с.Стефаново. След допускането на катастрофата, при която са нанесени материални щети на автомобилите, водача на “Деу Есперо” - П.Д. напуска произшествието, без да уведоми органите на МВР. Малко по-късно е установен и след последвалата проверка за употреба на алкохол, техническото средство е отчело 2,42 промила алкохолна концентрация. 46-годишният мъж е задържан за срок от 24 часа, като срещу него е образувано бързо полицейско производство за престъпление по чл.343, “Б” от НК.

         

            Служителите от звено “Пожарна безопасност и спасяване” в областта са участвали в гасенето на два пожара. Няма пострадали граждани  и нанесени материални загуби. 

 

     

05 януари 2010 г.                                ОД НА МВР ДОБРИЧ

гр.Добрич

 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди